Fashion moments Moda

Plimbari prin sudul Italiei: Pranz in pestera, la Grotta Palazzese din Polignano a Mare

Plimbari prin sudul Italiei: Pranz in pestera, la Grotta Palazzese din Polignano a MarePrin Polignano a Mare ne plimbasem acum 2 ani, cu copiii, pe indelete, si pe la plaja, si pe platoul stancos, si pe stradutele stramte din centrul vechi. Ba admirasem si marea de la unul din multele balcoane cu hau sub ele in care se termina brusc strazile orasului. Dar un lucru nu facusem, nu mancasem in cel mai celebru restaurant din oras, Grotta Palazzese, pentru simplul motiv ca era off-season in februarie si era inchis.

De data aceasta, la sfarsit de iunie, restaurantul era cu siguranta deschis. Ceea ce am verificat cand am si facut rezervare. Pentru ca fara rezervare prealabila, chiar daca au mese libere, nu te lasa sa cobori sirurile de scari din strada pana in pestera.

De prin anii 1700 Grotta Palazzese isi asteapta clientii dornici de o masa cu un view fenomenal, intr-o pestera de dimensiuni impresionante, in fapt un balcon gigant deasupra marii.

Am spus balcon, dar nu este descrierea cea mai buna. In fapt, restaurantul este un pod lataret, in d…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu