Fashion moments Moda

Plimbari prin sudul Italiei: Ostuni, orasul alb din Puglia

Plimbari prin sudul Italiei: Ostuni, orasul alb din PugliaDupa ce Bari, Alberobello, Polignano a Mare, Monopoli si multe ale orasele din zona ne-au vrajit, iar Matera ne-a lasat efectiv cu gura cascata in incursiunile din anii trecuti, am revenit in sudul Italiei (a cata oara oare?) pentru a vizita alte si alte orasele sarmante la inceputul acestei veri, in primul weekend de vacanta scolara. Primul pe lista: Ostuni, orasul alb al Pugliei.

De departe, in timp ce te strecori cu masina printre batrani maslini cu trunchiuri contorsionate, ii zaresti, cocotat pe deal, silueta alba, si imediat ii intelegi numele si renumele.

Indiferent daca te cazezi or doar il vizitezi pentru cateva ore, masina va fi lasata intr-o parcare la baza orasului, stradutele inguste, pietruite si in panta permitind doar catorva masini de localnici sa circule.

Eu iti recomand sa te cazezi aici, atmosfera seara este fantastica, cand grupurile de turisti galgiosi in excursie de o zi au disparut, si pe strazi se aude muzica de l…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu