Fashion moments Moda

Plimbari prin Insulele Canare: Pe urmele lui Cesar Manrique in Lanzarote

Plimbari prin Insulele Canare: Pe urmele lui Cesar Manrique in LanzaroteDupa Tenerife si La Palma, urma sa ne aventuram in explorarea celei de-a treia insula canariota. Si cam credeam ca stim la ce sa ne asteptam: niste vulcani, case cochete pe dealuri, si o frumoasa coasta marina. Dar in fapt, ne inselam.

Lanzarote este, ca si restul insulelor canareze, vulcanica. Dar Lanzarote este in fapt doar vulcanica. O bucata de pamant presarata de conuri vulcanice la tot pasul, un peisaj superb, pe alocuri ireal.

Pentru amatorii de peisaje dure vulcanice, sau pentru fanii Islandei, printre care evident ne numaram, Lanzarote pica perfect: un fel de Islanda mai mica, dar cu vreme mult mai prietenoasa tot anul.

Dupa vulcani, al doilea lucru marcant al insulei este personalitatea artistica a lui Cesar Manrique, cel care a redefinit turismul pe Lanzarote cu operele sale ce imbina arhitectura inovatoare cu atributele naturale din Lanzarote. Un tur pe insula este musai sa imbine atat frumusetile naturale ale peisajelor vulcanice, cat…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu