Fashion moments Moda

Plimbari prin Insulele Canare: Cum sa iti petreci la MAXIM o zi in Gran Canaria

Plimbari prin Insulele Canare: Cum sa iti petreci la MAXIM o zi in Gran CanariaZeii aviatiei mereu ne incurca (sau ne imbunatesc, depinde cum privesti situatia) planurile cand ajungem prin Insulele Canare. Data trecuta, la intoarcerea din La Palma, incurcaturi cu avioanele ne-au oferit o seara in plus pe Tenerife, de care am profitat pentru a merge la un spectacol extraordinar de flamenco la Auditorio din Santa Cruz. De data aceasta, zborul rezervat de intoarcere anulindu-se, am fost rerutati din Fuerteventura prin Gran Canaria pentru a ajunge inapoi acasa.

Am aterizat la 8 dimineata, dupa un scurt zbor intern, pe aeroportul din Gran Canaria, si am plecat a doua zi (tot dimineata, din pacate) catre Madrid. Am avut astfel 24 de ore pentru a descoperi aceasta insula, si nu le-am irosit.

De la aeroport, dupa o cafea si un croisant de inviorare, a pornit direct catre locul care ma atragea cel mai mult din tot ce vazusem ca se poate vizita pe Gran Canaria: , un hotel traditional, cu alura de castel medieval, cocotat in varful…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu