Accesorii Moda

Ochelarii de soare


Estetic si/sau functional?


Multora ne este destul de dificil sa asociem utilul cu placutul, dar sunt totusi cateva lucruri care se pot constitui in exemplul perfect. Unul dintre ele il reprezinta ochelarii de soare. Toate vedem in acest accesoriu un must – have pentru orice sezon insorit sau intalnire cu zapada, atat din considerente legate de moda, cat si de protectie.De multe ori intalnim reale dificultati in a alege perechea potrivita de ochelari de soare. Dorim sa fie adecvata cat mai multor ocazii si stiluri vestimentare si, cel mai important, sa ne sublinieze personalitatea. Totodata insa, trebuie sa tinem cont si de imprejurarile, conditiile in care vom purta aceste accesorii.


Ochelarii pot fi incadrati in 4 categorii in functie de mediul in care este recomandat a fi utilizati, din punct de vedere al transmiterii luminii prin lentila. Aferente fiecarei categorii sunt anumite simboluri, pe care le puteti observa pe materialul insotitor al perechii de ochelari de soare.

Pentru mai multe detalii despre criteriile de care trebuie sa tineti cont in alegerea acestui accesoriu, dar si pentru a descoperi ultimele tendinte in materie de ochelari, va asteptam pe site-ul www.melimelo.ro.

meli melo

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu