Accesorii Moda

Ochelari de soare Sunz White


I-am vazut prima data la Kanye West, apoi la Beyonce, dar pe o alta nuanta, niste ochelari cu aspect de jaluzele, foarte amuzanti si care promit ca ne protejeaza 100% de razele UV.

Scriu acest articol mai ales pentru a afla parerea celor care au încercat astfel de ochelari, foarte la moda de altfel, si care ne pot împartasi si noua ce senzatie poti avea privind prin niste zabrele.

Îmi imaginez ca disconfortul se resimte doar pâna intervine obisnuinta, dupa care creierul primeste de la ochi imaginea întreaga ca si cum ar privi prin niste ochelari de soare normali. Sau poate ma însel, poate totul se vede în dungi si tocmai asta este ideea, tocmai de aceea este amuzant sa porti astfel de ochelari. Sau poate totusi e vorba numai de a fi trendy.

Nu vreau sa îmi dau cu parerea prea mult, nefiind în cunostinta de cauza. Nu pot testa astfel de ochelari pentru ca am o fobie de tot ce mi-ar putea deranja vazul si asa destul de tulburat J Sper însa sa declansez cu acest subiect un dialog între cititoarele noastre din care sa pot extrage amanuntele care ma intereseaza.

Mai mentionez doar ca exista mai multe variante de astfel de ochelari, cu zabrele mai multe sau mai putine, mai rare sau mai dese si ca acest accesoriu este o reinterpretare

a modei din anii 80 când erau la mare cautare ochelarii mari cu rame colorate, în special albe. Astept comentariile voastre. Multumesc!

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu