Fashion moments Moda

O noua destinatie de shopping pentru clientele Motivi

O noua destinatie de shopping pentru clientele Motivi

Brandul italian de imbracaminte MOTIVI, parte a retailerului de moda Miroglio Fashion SRL, Italia, a deschis portile unui nou magazin in Bucuresti, in incinta mall-ului ParkLake.
 
Noul magazin intregeste reteaua de 18 locatii detinute in acest moment si reprezinta un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna. Clientele se vor putea bucura de noua colectie dedicata sezonului rece, avand la dispozitie o gama variata de modele, pentru fiecare stil. Mereu in pas cu tendintele din marile capitale ale modei, brandul Motivi vine in intampinarea nevoii si preferintelor fiecarei femei si ii pune la dispozitie o selectie impresionanta de piese versatile, menite sa asigure un look perfect pentru fiecare ocazie. Astfel, fie ca prefera stilul casual, clasic sau feminin, orice femeie se poate regasi in stilul Motivi.
 
Motivi isi continua extinderea in Romania, punand accentul pe imbunatatirea vizibilitatii si experientei clientului.
 
In prezent, brandul are 18 magazine in tara, dintre care 16 proprietate si 2 francize  (Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Bacau, Arad, Ploiesti, Pitesti, Targu-Mures), si urmeaza sa se extinda prin deschiderea unor magazine noi sau prin relocari.
 
Lantul de magazine de imbracaminte MOTIVI detine peste 400 de unitati in 32 de tari si a fost creat in 1993 ca un brand de moda dezvoltat sub conceptul de fast fashion. MOTIVI reprezinta stilul si designul italian, pasiunea pentru moda si dorinta de a inova, de a da tonul celor mai importante tendinte din fashion. Brandul MOTIVI face parte din Miroglio Fashion, unul dintre cei mai importanti retaileri de fashion din Italia. Miroglio a pornit in 1884 ca magazin de textile in orasul Alba din nordul Italiei, iar, in prezent, compania a crescut la o retea de 1.300 de magazine monobrand in intreaga Europa, dar si in celelalte continente.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu