Accesorii Moda

NU tocurilor?!?


Tocmai cand aproape am reusit sa ne convingem ca tocurile sub 7cm sunt in fapt plate, si ca platformele duble, de 3cm, sunt extrem de comode, nimeni nu se astepta la turnura neasteptata pe care au adus-o podiumurile si prezentarile de toamna. Christopher Kane, Hannah MacGibbon la Chloé, Calvin Klein si Alber Elbaz de la Lanvin au imbracat modelele cu pantofi cat se poate de flati (si nu, nu ma refer la plati sub 7cm, ci plati as in FARA TOC DELOC).

Bineinteles, nu orice pereche de pantofi plati se incadreaza in tendintele acestui sezon, ci este vorba de diferite “extravagante” creatoare care au fost prezentate in acest an, Christopher Kane afirmind ca pantoful plat este musai sa aiba atitudine pentru a fi IN si a pune in valorea tendintele minimalistice in ceea ce priveste hainele din acest sfarsit de an.

In paralel cu prezentarile noilor colectii, TUC (Trade Union Congress – Anglia) a propus spre votare o lege deja extrem de controversata, care cere impunerea unei inaltimi maxime pentru tocurile purtate in mediul business, la locul de munca, din perspectiva unei mai bune informari a repercursiunilor asupra sanatatii.

Ca o purtatoare de tocuri de 1.61 ce sunt, ma vad revoltata de aceste demersuri (chit ca nu la noi in tara), si ma intreb cum se vor pune in practica? Ne va astepta seful cu rigla la intrarea la birou, pentru a ne masura zi de zi tocurile?

Voi ce parere aveti? Vi se pare ca noile tendinte plate sunt rezultatul plictiselii fotomodelelor cu extra-inaltime naturala, de a fi mai inalte decat orice barbat din jur? Sunteti gata sa ii parasiti pe Manolo Blahnik si Louboutin sau vreti sa le jurati credinta eterna?

Articol preluat de pe shopaholic.ro

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu