Fashion moments Moda

Ne pregatim de H&M: Sfarsitul lui martie e aproape!


Ne pregatim de H&M: Sfarsitul lui martie e aproape!
Tocmai am aflat detalii despre primele 2 magazine H&M care se vor deschide in Romania. Acestea se află în două dintre cele mai cunoscute şi mai frecventate centre comerciale din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni şi Unirea Shopping Center.

“România este o piaţă foarte promiţătoare pentru H&M şi abia aşteptăm să oferim consumatorilor români modă de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ. Prin intermediul birourilor noastre de producţie avem deja relaţii comerciale de durată cu parteneri din România şi suntem bucuroşi să ne extindem prezenţa la nivel naţional.” declară Karl-Johan Persson, CEO H&M.

Mult aşteptata deschidere a primului magazin H&M din România va avea loc la AFI Palace Cotroceni pe data de 25 martie, la ora 11:00. Magazinul are două etaje, cu o suprafaţă totală de aproximativ 1.700 de metri pătraţi, şi va fi deservit de o echipă de circa 60 de angajaţi. Al doilea magazin, care se va deschide la Unirea Shopping Center pe 26 martie la ora 11:00, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2.500 met…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu