Accesorii Moda

Modă pe Îndelete -Spring Fair

Modă pe Îndelete -Spring FairModă pe Îndelete -Spring Fair, vă dă întalnire la Dianei 4, în weekendul 7-8 martie. Vă asteaptă designeri vestimentari, de accesorii, design autentic, producatori de serie mică și produse handmade. Ediția Spring Fair va prezenta colecții de primavara și piese unicat, create special pentru eveniment. De asemenea, vizitatorii vor beneficia de reduceri și de vouchere cadou din partea expozanțiilor.

Modă pe Îndelete invită publicului bucureștean la un început de primavara cu stil, culori puternice, materiale vaporoase, accesorii inedite și cadouri originale.

Pentru că asteptam cu nerabdare zilele însorite de primavară, iti pregatim un colt ultra chic ,unde poți savura o cafea cu frisca sau un brunch delicios, alături de prietenele tale shopaholice.

Susținem campania SHOPPING CU SUFLET, realizata de Avon Romania.

Vom ajuta la strangerea de fonduri cumparand produse cu fundita roz. Profitul strans este donat in proportie de 100% campaniei roz, Avon achizitionand aparatura medicala si investind in depistarea precoce și educarea femeilor în privința acestei boli.

Vă asteptam la standul Avon, să ajutam o prietena 🙂

Pentru o primavară colorată, vă asteptam să vă reinnoiți garderoba la Modă pe Îndelete- Spring Fair!
7– 8 martie / 11:00 – 18:00 / Dianei 4 ( Strada Dianei- rond Piata Rosetti)

HE HE HE STAY TUNED!!!

Accesul la eveniment este gratuit.
Befriend: www.facebook.com/ModaPeIndelete

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu