Fashion moments Moda

Mirano a lansat noua colecţie de accesorii de călătorie

Mirano a lansat noua colecţie de accesorii de călătorieCele mai noi accesorii de călătorie Mirano şi Desey Paris au fost prezentate în premieră în România joi, 26 iunie în cadrul unui fashion show exclusivist organizat de retailerul român.

Concepută în jurul ideii de travelling in style prezentarea de modă a subliniat că indiferent care ar fi destinaţia de călătorie, cerinţele ei specifice şi chiar bugetul alocat accesoriilor, noile colecţii Mirano şi Delsey oferă o multitudine de opţiuni perfect adaptate atat tendintelor internaţionale cât şi specificului pieţei româneşti.

Evenimentul a reunit peste 100 de invitaţi din industria de retail şi fashion din România şi invitaţi speciali Delsey Paris care s-au bucurat impreună cu organizatorii de o seară specială în care vedete au fost noile produse din colecţiile Mirano şi Delsey 2014.

Noua colecţie Mirano îşi propune să redefinească percepţia consumatorilor asupra accesoriilor de calatorie prin a sublinia valoarea estetică a acestora şi tendinţa firească de a considera accesoriile de călătorie mult mai mult decât nişte obiecte utilitare.

Astfel, noile modele Mirano pun un foarte mare accent pe culoare şi design dar şi pe ideea de a crea game de produse adaptate nevoior specifice de travel. Vorbim deci de trollere şi genţi cărora li se adaugă accesorii atât de necesare în planificarea călătoriilor, fie ca ne referim la vacanţe sau business travel.

Pe lângă accentele de culoare şi designul deosebit, noile modele Mirano ies în evidenţă şi prin faptul că sunt extrem de uşoare şi fiabile, rezistente pentru orice tip de călătorie şi perfect adaptabile oricărei ocazii.

Pe acelaşi podium cu noile produse Mirano au fost prezente şi cele din colecţia 2014 Delsey Paris, brand distribuit exclusiv de Mirano în România.

Produse de o calitate excepţională, accesoriile de călătorie Delsey au ca principale avantaje competitive materialele extrem de uşoare folosite în producerea trollerelor şi performantul sistem anti-efraţie cu care acestea sunt prevăzute.

 Noua colecţie Delsey a adus in fata publicului trollere cu un nou sistem inovativ de frânare, un sistem exclusiv Delsey, care garantează că bagajul nu se mai deplasează odată acţionat butonul de frânare. De asemnenea, trollerele colectiei 2014 se pliază perfect pe dezideratul Delsey de travelling light, produsele cântărind maxim două kilograme.


Despre Mirano Grup


Mirano Grup este o companie romînească prezentă de peste 20 ani în piaţa de retail şi real estate. Proiectele de retail cuprind magazine multi brand şi monobrand – Mirano şi Delsey – iar cele de real estate variază de la complexe comerciale şi hale industriale pînă la clădiri de birouri.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu