Moda Tendinte

Minciunele pe care le spun femeile pentru a fi in trend!

Minciunele pe care le spun femeile pentru a fi in trend!

O femeie face totul pentru a-si pune in valoare frumusetea. Mai mereu, ea se foloseste atat de trucuri, cat si de minciunele. Doar asa reuseste sa arate de parca niste zane au facut o vraja si au transformat-o in printesa.
 
1. Nu, nu ma dor deloc picioarele in pantofii astia! De cate ori nu am preferat sa ne torturam picioarele in pantofi prea stramti doar pentru a avea o tinuta impecabila? Sa nu uitam si ca, la acel moment, pantofii aratau demential in picioarele tale.
 
2. Port doar ce imi place. Nu ma intereseaza moda! Si cum se face ca, de multe ori, cauti sa iti cumperi exact ce este la moda, doar ca accesorizezi tinuta astfel incat sa te reprezinte pe tine, iar nu sa fii o copie a unui manechin din vitrina?
 
3. Voi ajunge la timp. Stai fara grija, chiar acum sunt cu un pas in afara usii! De cate ori nu ai purtat aceasta discutie cand inca stateai in fata dulapului burdusit de haine, nestiind cu ce sa te imbraci?
 
4. Ce rochita faina porti! Ehh… o am de o gramada de timp, dar nu am mai purtat-o pana acum! Uneori, aceasta mica minciuna ne scapa fara sa ne dam seama. Desi rochia e cumparata abia de ieri, de-abia asteptam sa vedem reactia celor din jur.
 
5. Gata! Vara asta voi purta numai bluze, fuste si rochii colorate! Si de cate ori nu ne rezumam la aceasi bluza de culoare neutra, la aceiasi blugi albastri…
 
Moda e vie, iar frumusetea ta poate fi mult mai bine pusa in valoare daca profiti de toate trucurile ei. Asadar, fara minciuni fashion! Iti sta mult mai bine fara ele!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu