Fashion Shows Moda

Mathilde premiaza o cititoare indragostita

Mathilde, brand-ul de haine care vine mereu cu ceva original, premiaza o cititoare indragostita de moda, de frumos, de bun-gust.
 
Mathilde premiaza o cititoare indragostitaAsa cum ne-am obisnuit, creatiile Mathilde pun accent si in colectia de primavara a acestui an pe feminitate. Detaliile brodate manual, croielile asimetrice, liniile ce urmeaza forma corpului si combinatiile inedite de texturi, toate contribuie la ceea ce numim “Mathilde – stilul tau natural”. Iar in ceea ce priveste paleta coloristica, propunerile Mathilde pentru primavara lui 2015 includ creatii in note florale si nuante pastel, alaturi de negru, gri sau brun pentru eleganta desavarsita.
 
Si pentru ca primavara este prin definitie anotimpul in care celebram feminitatea, pledoaria Mathilde pentru stilul care sa puna in valoare acest atribut incepe cu… tine! Provocarea Mathilde este sa alegi intre salopeta cu aer nonconformist si rochia cambrata cu imprimeuri si texturi combinate in mod surprinzator, fie ea de lungime medie (casual) sau lunga pana în pamant (pentru ocazii speciale).
 
Pentru a participa la concurs, te rugam sa dai like paginii de Facebook Mathilde si sa comentezi cu ce ai alege intre salopeta sau rochie.
 
Fericita castigatoare va fi aleasa prin random.org si se va putea bucura de piesa vestimentara aleasa.
 
Concursul se desfasoara in perioada 9.02.2015- 12.02.2015 pana la ora 16.00
 
*Va rugam sa va inscrieti cu o adresa de email valida si un nume complet, pentru a va putea contacta. Doar adresele corecte si valide vor intra in concurs.
 
Mult succes!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu