Fashion moments Moda

Marni pentru H&M: My picks

Marni pentru H&M: My picksDe cele mai multe ori, din orice colectie imi fac cu ochiul piese diferite cand o vad online, si cu totul si cu totul altceva cand vad hainele si accesoriile real life. In cazul Marni pentru H&M insa, alegerile mele au ramas destul de constante.

Mi-au placut mult toate piesele cu buline. Am fost absolut entuziasmata de fusta imbulinata, de sacoul bleumarin cu maneci trei sferturi in ton si de fratele sau, jachetica neagra si cu maneci scurte.

Inca de la inceput am decis ca imi voi cumpara toate esarfele, 2 din colectia de femei si 2 din colectia de barbati. Si asa am facut. Surpriza nu tocmai placuta a fost ca sunt esarfe pe jumatate, triunghiulare, si recunosc ca imi plac totusi mai mult in forma clasica patratoasa. Dar totusi printurile sunt superbe si calitatea este ok. Supriza foarte placuta a fost ca la casa, dupa ce am platit, am mai primit cadou o a cincea esarfa, intr-un verde delicat, dupa parerea mea cea mai frumoasa dintre toate.

Rochia fara maneci cu buline movulii si maronii a fost de la inceput in fruntea listei mele de shopping. Nu am fost la fel de placut surprinsa de fusta si topul in aceleasi culori, mai ales prin prisma preturilor nejustificate (fusta + top = 2 x pretul rochiei).

La capitolul accesorii, stiu ca Marni este recunoscut pentru coliere si bratari, si chiar daca giganticele coliere sunt staement pieces nu m-as vedea purtindu-le. M-am multumit cu un set de bratari, din lemn +…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu