Fashion Quizz Moda

Manifest pentru simplitate

Manifest pentru simplitate

“Simplitatea este o complexitate rezolvata.” Brancusi

Am ales sa spunem povestea simplitatii prin designul vestimentar. In conceperea colectiilor The ITem (www.theitem.co) mizam pe linii clasice, care nu ies din tendinte de la un an la altul, pe croieli simple si functionale. Odata imbracat, un articol The ITem lasa loc personalitatii sa se exprime, sa respire.

Articolele The ITem sunt concepute conform sloganului nostru: “Simplicity with a twist”. Fiecare articol este simplu, dar cu un element supriza, de efect.

The IT item in acest sezon este sacoul-rochie asimetric cu fermoar metalic. Piesa de rezistenta poate fi purtata ca sacou, pe timp de zi, la birou si transformata pentru seara in rochie, potrivita cu o pereche de tocuri.

The ITem nu presupune moda la cel mai inalt rang, ci o moda de strada, casual, accesibila si purtabila in orice sezon. Nu ne ghidam dupa ultimele tendinte in moda, ci pe piese longevive, piese care s-au purtat si care se vor mai purta multi ani de acum incolo.

Conceptul The ITem si manifestul pentru simplitate sunt concentrate in jurul unui magazin online accesibil, rapid si usor de folosit. Colectia The ITem poate fi gasita si in offline, in magazinul Belle Boutique (strada Mihai Eminescu, nr 40) din Bucuresti.


 Contact:

Gabriela Ciobanu

Mail: [email protected]

Telefon: 0742002400


 

Site: www.theitem.co

Facebook: https://www.facebook.com/theitem.co

Instagram: http://instagram.com/theitemclothing


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu