Fashion Shows Moda

MAKE-UP FEST 2013, PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA

MAKE-UP FEST 2013, PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA
Pe lista evenimentelor importante de anul acesta trebuie sa bifam si Make-up Fest 2013, Primul festival de machiaj din Romania:

  • 9-10 NOIEMBRIE 2013, program vizitare 10.00-20.00
  • SALA DALLES, BUCURESTI, intrare libera
  • EXPOZITIE DE MAKE-UP
  •  DEMONSTRATII DE MAKE-UP
  •  MAKE-UP MASTER CLASSES CU ALEXANDRU ABAGIU, ILEANA POPESCU – GOLDENEYE, ADRIANA CERNAT – MALU WILZ, MIRELA PADURARU, DARIUS STANESE, LARA OVEN
  • CONCURS DE MAKE-UP THE NEW TALENT

 
MAKE-UP FEST este prima manifestare din Romania dedicata integral machiajului. MAKE-UP FEST a fost conceput pentru a-i reuni pe profesionistii domeniului dar si pentru a trezi interesul marelui public intr-un eveniment singular si festiv.
Veniti alaturi de noi pentru a descoperi nenumaratele fatete ale acestei lumi a culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie. Aveti la dispozitie 2 ZILE pentru a participa la atelierele de Make-up, pentru a asista la demonstratii sau pentru a  descoperi noi produse de machiaj. 
Make-up artisti romani si straini va vor impartasi pasiunea lor pentru aceasta meserie, lasandu-va sa descoperiti secretele lor.MAKE-UP FEST 2013, PRIMUL FESTIVAL DE MACHIAJ DIN ROMANIA
Daca doriti sa incepeti o cariera in machiaj, sa deveniti model, sa va perfectionati cunostintele sau sa invatati pur si simplu cum sa va machiati corect, va asteptam in numar mare la aceasta prima intalnire pe care vi-o da frumusetea.
 
Mai multe informatii :
[email protected]
021 367 34 60

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu