Accesorii Moda

Magnolia Matching Scarves, for her and for him

Magnolia Matching Scarves, for her and for himZiua Îndrăgostiților și Dragobetele se apropie cu pași repezi și, în fiecare zi, el încearcă, mai subtil sau mai stângaci, să afle ce ți-ai dori, ce ți-ar putea oferi pentru a dovedi că te iubește. Ce-ar fi însă ca anul acesta să-l ajuți puțin și să îi propui să vă cumpărați un cadou de cuplu: matching scarves, o eșarfă delicată pentru tine și o batistă de buzunar, asortată pentru el.

Setul Matching Scarves by Magnolia Scarves este un cadou inedit, unic dar și util, fiind accesoriul perfect pentru cina elegantă de Ziua Îndrăgostiților. Realizate 100% din mătase naturală, eșarfele și batistele de buzunar M Scarves sunt imprimate cu design-uri unice, generate digital într-o varietate de combinații grafice și tonuri specifice. Acestea pot fi personalizate – în funcție de preferințele voastre – cu anumite simboluri, culori care vă reamintesc de momente speciale, în același timp complimentându-vă stilul vestimentar, fie că este vorba de ținute de zi sau de ținute pentru ocazii speciale.

Eșarfele sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 70x70cm sau 100x100cm, iar batistele de buzunar pentru el sunt disponibile la 35x35cm. Mai mult decât atât, la cerere, seturile Matching Scarves by Magnolia Scarves pot fi personalizate cu monogramele voastre din elemente subtile Swarovski.

Atât eșarfa cât și batista de buznar sunt împachetate elegant și vin însoțite de un card cu codul unic al designului cu care sunt personalizate, dovada că vă oferiți un cadou 100% unic.

Pentru mai multe modele, accesează pagina de Facebook Magnolia Scarves sau vizitează showroom-ul Magnolia Scarves & Accessories: Strada Dobrota, nr 12, piața Floreasca.  Brandul Magnolia Scarves & Accessories a fost creat în decembrie 2012 de Mădălina Stan, inginer de profesie, dar o pasionată iremediabil de stil și de frumos. Din 2014, brandul se bucură de susținerea și creativitatea arhitectului și artistului digital Andrei Ivănescu care, de altfel, semnează și noua colecție de eșarfe unice, imprimate digital, Snowflakes.

Portofoliul Magnolia Scarves & Accessories include eșarfe și batiste de sacou pentru bărbați, din mătase naturalăși imprimate cu design-uri unice generate digital, dar și accesorii pentru mirese, realizate manual, din broderii fine, elemente Swarovski și flori de mătase. Totodată, Magnolia Scarves& Accessories creează accesorii delicate pentru copii, în special pentru fetițe.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu