Accesorii Moda

Intră în CONCURS cu produsele Compeed®

Intră în CONCURS cu produsele Compeed®: Tu îți creezi perechea de pantofi mult-visată, iar Compeed® o transformă în realitate!

Intră în CONCURS cu produsele Compeed®

În perioada 9 martie – 5 iulie, Compeed® te invită la concurs pe www.pentrucapantofi.ro! Participă şi ai şansa să câştigi, săptămânal, o pereche de pantofi creată chiar de tine!

Cumpără un produs Compeed®, intră pe www.pentrucapantofi.ro şi înscrie seria şi numărul bonului fiscal în formularul de concurs sau trimite-le prin SMS la 1779*. Ȋn perioada 9 martie – 5 iulie poți câștiga, săptămânal, o pereche de pantofi cu un design creat de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Visezi de mult la perechea de pantofi ideală? Ţi-ai dorit să fii propriul tău designer de pantofi şi să îţi poţi realiza singură modelele dorite? Compeed® îţi dă şansa să-ţi transformi dorinţa în realitate. Intră pe www.pentrucapantofi.ro şi exprimă-ţi creativitatea, realizând cele mai spectaculoase modele de pantofi.

Negri sau coloraţi, cu toc sau balerini, cu accesorii sau baretă, vei putea desena singură oricâte schiţe de pantofi doreşti. Iar dacă te înscrii în campanie, ai şansa să câştigi, prin tragere la sorţi, chiar perechea de pantofi desenată de tine.

Noi, fetele, știm că nimic nu e imposibil atunci când purtăm pantofii noștri preferați. Și, chiar dacă uneori ne dau bătăi de cap, nu vrem să renunțăm nicicum la ei. Pentru că acum avem mereu la îndemână un plasture Compeed® discret şi delicat, care ne ajută să rămânem pe tocuri fără bătăi de cap sau de picioare.

Fii propriul tău designer de pantofi şi Compeed îţi transformă ideile în realitate! Intră pe www.pentrucapantofi.ro şi creează-ţi, alături de Compeed, perechea de pantofi mult-visată!

***

Despre Johnson & Johnson

Johnson & Johnson este producătorul cel mai complet şi cu cea mai amplă extindere geografică din lume la nivel de produse de îngrijire, precum şi la nivel de furnizare de servicii conexe pe piaţa de consum, a produselor farmaceutice şi a aparaturii medicale şi de diagnoză. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de ţări au un număr de aproximativ 122.000 de angajaţi.

De la înfiinţarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscută pentru grija şi încrederea manifestate, dezvoltând constant relaţia dintre părinte şi copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse şi servicii inovatoare şi sigure, de înaltă calitate, pentru a ajuta la tratarea şi vindecarea bolilor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Printre brandurile aflate în portofoliul Johnson & Johnson se mai numără: Johnson’s® baby, Le Petit Marseillais, Neutrogena, o.b., Carefree şi Clean & Clear.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu