Fashion moments Moda

Indragosteste-te de rochiile de mireasa 2016 BIEN SAVVY la Expomariage – Marriott

 Indragosteste-te de rochiile de mireasa 2016 BIEN SAVVY la Expomariage - MarriottBIEN SAVVY prezinta la primul targ pentru nunti al anului 2016 cea mai noua colectie de rochii de mireasa, Addicted to Love. Indragosteste-te de noile rochii de mireasa BIEN SAVVY la Expomariage, intre 15 si 17 ianuarie, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, in stand F3.
 
Esti mireasa in anul 2016? Vino la Expomariage, primul targ pentru mirese al noului an si descopera cea mai noua colectie de rochii de mireasa semnata BIEN SAVVY, Addicted to Love. Te vei indragosti la prima vedere de sirenele senzuale, de printesele cu detalii pretioase, de trenele regale si decolteurile spectaculoase. Noile rochii de mireasa inspira momente de dragoste intense, cand invaluite in magia iubirii, ne lasam purtate pe taramuri de magie, emotie si romantism. Siluetele sunt fermecatoare: rochiile printese cu volum si sirenele seducatoare sunt ‘imbracate’ in materiale fine, precum dantela, organza, tulle-ul nude si inovativul satin stretch, iar fiecare model este imbogatit cu decupaje si detalii tatuaj spectaculoase
 
Magazinul BIEN SAVVY din Bucuresti va avea program prelungit pe durata targului Expomariage. Magazinul este situat pe BD. Cantemir nr.  2B, la 10 minute de JW Marriott, locatia Expomariage. Vino insotita de mama, nasa sau domnisoarele de onoare. Pentru ele am pregatit cea mai noua colectie de rochii de seara BIEN SAVVY, I Love…Me. Te asteptam pentru trei zile fabuloase, trei zile de rasfat cu rochii pretioase si feminine.
 
Rochia de vis te asteapta, vino sa o descoperi.
 
PS: Cu ocazia participarii la Expomariage – Marriott 2016, in perioada 11 – 17 ianuarie 2016, in showroom BIEN SAVVY te asteapta un cadou super stylish! Ai 10% off la rochii de mireasa si de seara din colectiile 2016 Addicted to Love si I Love Me. Pentru programari contacteaza echipa BIEN SAVVY la 0757 370 108.
 
Pentru a primi invitatia ta la Expomariage 2016, contacteaza echipa BIEN SAVVY la [email protected].
 
Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul www.biensavvy.rosau pagina de Facebook a designerului la www.facebook.com/BienSavvy

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu