Accesorii Moda

Hati Accesorii, o pata de culoare in cutia de bijuterii

Hati Accesorii, o pata de culoare in cutia de bijuteriiNicio femeie nu poate refuza bijuterii. Mereu mai e  loc si mai  e si tentatia de a achizitiona. Am ales astazi sa ii adresez  cateva intrebari domnisoarei Ioana Ciocea, care realizeaza bijuterii handmade.


Multumesc pentru accept. De ce ai ales sa faci parte din aceasta lume hand-made?
Cu mare placere. Pot spune ca a venit totul de la sine, nu a fost neaparat o alegere constienta, sau gandita in prealabil.

Cand ai descoperit ca iti place sa confectionezi bijuterii?
Aproximativ acum 4 ani.

Cam cat timp aloci zilnic pentru confectionarea bijuteriilor?
Cand ai o asemenea pasiune, inspiratia presupune si timp. Mi se intampla uneori sa am idei si sa nu le pot pune in practica imediat, insa imi fac schite si cu prima ocazie fac tot posibilul sa le realizez. 

Cand ai confectionat  prima bijuterie?
Prima bijuterie confectionata a fost un colier multicolor, din lemn. Materialele mi-au fost trimise din Bali, de o prietena draga care confectiona accesorii. Am simtit nevoia sa le dau valoare sentimentala. In scurt timp am descoperit ca aceasta activitate ma relaxeaza si ma ajuta foarte mult sa ma exprim.
 Este extraordinar sa ai oameni care sa te inspire.

Daca ar fi sa dai timpul inapoi tot acest hobby ai alege?
Imi traiesc viata facand ceea ce-mi place. Acesta este doar unul dintre hobby-urile mele si imi ofera o mare satisfactie. L-as alege oricand si recomand tuturor celor care considera ca ar avea cea mai mica inclinatie catre handmade, sa incerce… nu au nimic de pierdut. Castigul este insa de nepretuit: creativitate, atentie la detalii, organizare, rabdare, perseverenta si sentimentul ca munca iti este apreciata.
Ce mare dorinta ai legat de bijuterii? Ce vis iti doresti sa il vezi indeplinit?

Hati Accesorii, o pata de culoare in cutia de bijuteriiImi doresc sa vad metode de prelucrare a metalelor pretioase. Ma fascineaza acest domeniu si astept cu interes momentul.
Cel mai mare vis al meu legat de handmade este sa creez modele pentru o firma cu notorietate. Nu exista satisfactie mai mare decat bucuria din ochii celor care iti poarta creatiile. Pentru ca daca nu le poarta cu drag, e mai bine sa nu o facaJ
 
 

Multumesc!
Multumesc si eu!:)

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu