Fashion moments Moda

Hai hui prin vecini: Cina pe faleza raului Sava din Belgrad

Hai hui prin vecini: Cina pe faleza raului Sava din BelgradDaca data trecuta, in scurta escala de iarna prin Belgrad (atunci inapoi din Croatia, cand am vizitat Zagreb – cu celebra sa Piata de Craciun croata – si lacurile Plitvice), am preferat sa admiram raul Sava, aproape de varsarea sa in Dunare, de dimineata, la trezire dupa o noapte dormita pe o casa-barca, de data aceasta am poposit tot pe malul apei, dar la o cina delicioasa intr-unul din noile restaurante amplasate sub cetatea Kalemegdan. Noi am ales , un local simpatic, cu mancare delicioasa, un mix sarbo-international, si cu super panorama a orasului si a raului.

Plimbarea pe faleza a fost una foarte simpatica, trecind pe langa restaurante animate, vase de croaziera luxoase si admirind in departare luminitele orasului.

Cina si plimbarea pe rau au fost precedate de o balaceala la piscina hotelului ales, Metropol Palace, pentru escala noastra de o noapte, de la geamurile caruia am admirat parcurile din centrul orasului si cladirile frumoase.

Din oras nu am vazut decat ce am putut ochi pe geamul masinii care ne-a oferit transfe…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu