Fashion Shows Moda

Grupul Tommy Hilfiger are plăcerea să anunţe parteneriatul său cu modelul Alexa Chung

Grupul Tommy Hilfiger are plăcerea să anunţe parteneriatul său cu modelul Alexa ChungGrupul Tommy Hilfiger are plăcerea să anunţe parteneriatul său cu modelul, prezentatoarea şi autoarea de origine britanică, Alexa Chung, pentru colecţia de toamnă 2014. Chung are rolul de “Guest Editor” al colecţiilor Tommy Hilfiger de toamnă 2014 pentru femei, iar alegerile sale vor fi prezentate în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger.Pentru această iniţiativă unică, Chung a selectat piesele must-have ale sezonului – de la outwear până la holiday statements.

Ca Guest Editor, a completat ţinutele must-have propuse cu secrete de stil şi imagini exclusive behind-the-scenes din fashion shooting-ul său realizat la Milk Studios din New York. Programul s-a lansat pe 7 octombrie 2014, sub numele “Shake Up Your Wardrobe” şi va dezvalui tinutele preferate ale Alexei Chung, completate cu secrete de stil, în magazinele Tommy Hilfiger, până în ianuarie 2015.

Suntem încântaţi de parteneriatul cu Alexa Chung ca Guest Editor al colecţiilor noastre de toamna 2014 pentru femei”, a spus Tommy Hilfiger. ”Alexa este definiţia reala a“it” girl – este cool, ingenioasă, isteaţă şi are un minunat simţ al stilului. Ştie cum să improvizeze cu piesele clasice pentru un look unic care o caracterizeaza în totalitate. Alexa va oferi clienţilor noştri o perspectivă despre piesele must-have ale sezonului, toate prezentate într-un mod accesibil cumpărătorilor în magazinele selecţionate Tommy Hilfiger din întreaga Europă.”La lansarea din octombrie, Chung a dezvăluit piesele must-have ale sezonului: puloverul versatil cu guler-glugă, fusta flare neagră în forma literei A, jambierele negre din piele, cu detaliul moto la genunchi, inspirate de rock-and-roll. Ea asortează acestei ţinute un “dream coat”- pardesiul supradimensionat cocoon gri din lână, în carouri. Alegerile finale ale lunii includ bluze button-down în nuanţe indigo și print camuflaj, skinny jeans cu talie joasă și un cardigan bleumarin de lână.“Sunt foarte entuziasmată sa lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy”, spune Alexa Chung. ”Sunt onorată să colaborez cu unul dintre cele mai mari branduri americane de modă”.

Mi-aş defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual. Masculin şi feminin. Sexily sexless.” –ALEXA CHUNG

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu