Accesorii Moda

Genti de calitate, modele noi de primavara

Genti de calitate, modele noi de primavaraCe ar fi o femeie fara geanta ei miraculoasa? Nu ar avea stil, nu ar avea aspectul perfect conturat si nici nu ar fi atat de fericita pentru ca toate lucrurile de care are nevoie sunt intr-un spatiu perfect ce apoi isi are locul pe umar.

Geanta in primul rand trebuie sa fie de calitate, nu vrem sa ni se rupa un maner, sa ni se rupa captuseala si sa pierdem chei, acte, pixuri s.a.m.d. Vream geanta ideala, la pretul perfect si care sa ne facă sa stralucim.

Gentile Adona au acest mare avantaj de a se potrivi oricarei tinute, fie ca alergam la o conferința la care aproape am intarziat, fie ca bem o cafea cu prietenele sau plecam intr-o vacanta nebuna cu prietenii, gentile sunt facute sa ne completeze. De cate ori pe aeroport nu ne-am lovit de o geanta incapatanata, de o geanta prea mare, poate prea mica sau prea rigida? De zeci de ori, si fiecare femeie are cel putin o poveste in care si-a dorit sa arunce o geanta pentru inutilitatea acesteia si greutatea de a se descurca cu aceasta.

Fie ca alegem o geanta nude, sau una turcoaz mai primavaratica, sau chiar un roșu, pentru cele mai curajoase aici găsim orice model. Livrarea se face rapid, în condiții foarte bune, fără zeci de telefoane și fără mult mult stres, iar avantajul cel mai mare este ca în permanenta au genți reduse.

Daca sunteți mai pretentioase, gentile Adona acum au venit intr-o colecție noua, si cum primavara bate la usa, sa fim pregatite si cochete. Avem de unde alege din noua colecție, si ca sa iesim din monotonia gentilor negre, avem genti dragute si bej, maro sau multe alte nuante frumoase și calde.

 

Spor la cumparaturi fetelor!

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu