Accesorii Moda

Geanta detine identitatea femeii

Geanta detine identitatea femeiiNu stiu altii cum sunt insa eu am nevoie de o geanta aproape uriasa, si perfecta, si incapatoare, si mereu in trend si sa se asorteze cu ceea ce port. Peste toate acestea, geanta mai trebuie sa fie perfecta pentru intanlirile cu potentialii clienti, sa imi tina rujul, agenda, mica trusa de machiaj, servetelele, pixuri, acte, portofel, telefon si lista poate continua.

Nu sunt pretentioasa, toate femeile viseaza la geanta aceea ideala. Sa nu stam la coada la market 10 minute sa cautam portofelul, sa nu cautam in fata casei 20 de minute cheile sau sa nu ratam un apel pentru ca nu gasim telefonul.

De cate ori partenerul tau de viata nu a dat ochii peste cap asteptand sa scoti ceva din geanta? De cate ori prietenul te ruga sa ii dai ceva din geanta si parca vedeai cum rabdarea lui ajunge la final?

Eu ma numaram printre acele femei. Pana am descoperit gentile Adona. Compartimentate perfect, gasesti orice la timp, rezistente, calitatea nu le lipseste. Si eu le arunc in masina, la semafor mai caut un servetel, o mai chinui putin. Gentile acestea sunt dovada clara ca si in Romania mai gasim lucruri de o calitate deosebita, de un stil ireprosabil si un simt la finetii special. Dimineata indiferent ca plec rapid imbracata office geanta mea preferata adona se potriveste, pentru o rochie neagra la un eveniment o geanta rosie cu stil confera sclipire tinutei, sau plec intr-un citybreak cu prietenul si am geanta lejera ideala care imi face minivacanta o doza de energie perfecta.

Fara geanta perfecta viata ar fi grea. Cate genti nu am aruncat? Si am dat si sume frumoase pe ele? Cate genti nu le-am urat ca se rupeau, ca aveau capuseala proasta sau erau un sac fara fund in care nu reuseam sa ne organizam?

Zilele in care traim inseamna randament, iar randamentul vine dupa multa munca si organizare. O geanta Adona ne ofera organizarea de care avem nevoie.

Eu am comandat deja, si am indrumat si prietenele. Te invit cu drag sa descoperi calitatea si rafinamentul!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu