Moda Sugestii

Geanta de voiaj

Geanta de voiajIn ultima vreme am calatorit destul de mult, asa incât am avut vreme sa imi dau seama daca geanta de voiaj face parte sau nu din accesoriile noastre in materie de moda. Desigur, raspunsul este da. Ar fi absurd insa ca pentru fiecare tinuta pe care o avem sa putem asorta o geanta de voiaj. In primul rând nu am avea atâta spatiu de depozitare. Putem insa aplica unul-doua trucuri care sa ne faca sa ne simtim bine chiar si atunci când alergam prin aeroport in goana dupa vreun avion.
 
Modelele cele mai elocvente in acest sens sunt stewardesele, cu tinutele lor impecabile si trollere pe masura. Dar desigur, pentru noi calatoria e mai degraba una efemera, nu un scop in sine, si prin urmare nu putem compara imaginea lor cu cea proprie. Am putea insa sa tragem cu ochiul la câteva din ideile pe care le putem desprinde, chiar si in graba cu care ne trec prin fata ochilor.
 
De fiecare data geanta de voiaj se asorteaza cu jacheta. De fapt, a trecut de mult vremea in care orice fel de geanta se asorta cu pantofii sau mai stiu eu ce componenta a stilului vestimentar. Asadar, pentru o tinuta impecabila, e necesar ca top-ul pe care il purtam sa fie unul complementar gentii.
 
De evitat este sa avem o geanta de culoare neagra, chiar daca poate ni se pare cel mai comod. Nu se va asorta intotdeauna, asa cum am putea crede, si ne putem lesne convinge de asta imaginându-ne vara intr-un aeroport. Putem opta insa pentru culori pastelate, poate chiar imprimeuri, ceva care sa reflecte, chiar si intr-o mica masura, preferintele si o parte din personalitatea noastra.
 
In ceea ce priveste forma gentii de voiaj, iarasi ne putem lovi de o idee preconceputa – aceea a functionalitatii uneia mari.  Ei bine, chiar daca avem senzatia ca incape orice in ea, tot se va ivi ceva care sa fi ramas afara. Mai mult, o geanta mare, atotcuprinzatoare nu va fi niciodata sinonima cu eleganta. Tocmai de aceea poate designerii in materie propun intotdeauna combinatii de doua pâna la patru genti, care pot fi folosite chiar si simultan.
Desigur, nu e geanta in masura sa reflecte intreg stilul nostru, dar oare nu ne-am simti mai bine calatorind daca am sti ca aratam si bine? Nu mi-ar placea sa ma invârt printre nume celebre si magazinele lor din aeroporturi stiind ca eu insami am lasat moda acasa si am decis sa port o geanta oarecare.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu