Fashion Quizz Moda

Evadare din cotidian cu elemente traditionale romanesti

Evadare din cotidian cu elemente  traditionale romanestiEvadare din cotidian: elemente tradiționale românești, reinventate în ținute Mathilde cu personalitate!

Așa cum ne-a obișnuit, brandul Mathilde pune preț pe valorile tradiționale, le readuce în actualitate și le pune într-un context modern, alături de linii nonconformiste și croieli ieșite din tipar. Broderiil eexecutate manual sunt o constantă a colecțiilor Mathilde, iar povestea Mathilde este cu atât mai vibrantă cu cât evocă elemente tradiționale reinventate încheie modernă.
 
Vara aceasta în mod special povestea Mathilde este despre evadarea din cotidian și reîntoarcerea la tradiții! Fie că alegeți o ținută care iese din anonimat datorită broderiilor aplicate manual, fie că vă lăsați cucerite de croiurile inspirate de liniile tradiționale, sfatul Mathilde este să accesorizați evadările din cotidian cu ținute care să vă pună în valoare stilul natural!
 
Pentru o ținută office, de exemplu, puteți opta pentru un mix de linii masculine (pantaloni și cămașă), alături de o vestă cu detalii feminine și broderii florale sau pentru un plus de feminitate, puteți alege o bluză de inspirație etno, cu detalii delicate ce amintesc de motivele tradiționale, aplicate însă pe materiale fluide, prețioase.
Iar pentru timpul liber, de exemplu o seară cu prietenele, puteți alege o fustă maxi cu broderie florală, alături de o bluză de tip ie, cu nasturi colorați aplicați răzleț, pentru a emana dinamism și exuberanță. Pentru o plimbare de weekend, puteți opta pentru un mix de stiluri, la granița dintre sport și casual, reinventând fota fustelor tradiționale și purtând-o peste pantaloni, pentru un aer nonconformist.

Pentru a fi curent cu ultimele noutati vizitati:
Facebook: https://www.facebook.com/MathildeRomania
Instagram:http://instagram.com/mathilde.ro
Pinterest:https://www.pinterest.com/mathilderomania/

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu