Moda Tendinte

Din nou, rochii de mireasa

Din nou, rochii de mireasaIn fiecare an am semntimentul ca femeile o iau razna. Sa fie de vina faptul ca prea multa caldura nu face bine, sau poate dor dorinta de a iesi din rutina, dar din ce in ce mai multe devin preocupate de un singur lucru…rochia de mireasa. Evident, nici n-ai putea sa le opresti, caci se stie visul oricarei femei de a fi, macar pentru o zi, printesa. Si astfel, te trezesti trasa de maneca de cate vreo prietena proaspat logodita spre magazinele de profil, in incercarea de a gasi rochia perfecta. Si cum, ca dealtfel si in alte cazuri, nu moda se impune, ci mai degraba impulsul de moment, e bine sa avem oricand temele facute cu privire la tendintele anului, chiar si in materie de astfel de rochii.

Si astfel am tras cu ochiul la locul cel mai avizat…the catwalk. Desi stiu prea bine ca prietenei mele nu-i va pasa, cel putin la inceput, de asta, cred cu tarie ca orice este mai putin obisnuit este demn de luat in considerare.

Astfel, din tendintele verii in materie de rochii de mireasa, nu am putut sa nu remarc splendidele imprimeuri din colecta Oscar de la Renta. Si stiu, e foarte greu de acceptat ca o rochie care se presupune (greu de crezut de ce) ca trebuie sa fie imaculata, sa aiba imprimeuri. Ei bine, de data aceasta s-a putut si astfel au aparut lacramioare sau flori de cires, elemente ce fac modelele sa arate parca mai vesele si mai potrivite evenimentului.

Spre fericirea mea, si a multora din mirese poate, modelul sirena nu mai este in voga, insa a revenit cel clopot, care se aseamana atat de bine cu imaginea pe care orice fetita si-o creaza. Intre modelele acoperite cu tulle si cele ce il pastreaza pe dedesubt, le prefer pe cele dintai, si nu doar pentru ca ar fi neobisnuite, ci pentru ca dau materialului altfel banal, o nota diafana. Colectia Angel Sanchez e un exemplu in acest sens, si n-ar strica poate ca si designerii nostri sa arunc eun ochi inspre el.

Preferata tuturor in materie de rochii de mireasa insa ramane Vera Wang, a carei colectie de anul acesta este poate cea mai romantica dintre toate. Fara tulle si fara prea multe ornamente, ea se bazeaza mai ales pe simplitatea materialului fin, asezat in diverse modele ce par a fi acolo intr-o maniera atat de naturala incat ai senzatia ca mireasa insasi nu e altceva decat o femeie ce se simte bine

In cele din urma m-am hotarat ca prietena mea n-ar trebui sa tina cont de preferintele mele si cu atat mai putin de ale altora. Alegerea unei rochii de mireasa nu inseamna doar o tinuta de gala, ci poate chiar o parte din personalitatea ei la acel moment. N-as vrea, pentru nimic in lume, sa-i spun ca visul ei alb ar trebui sa fie altfel

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu