Accesorii Moda

“Despre dorinta de a crea un univers al gentilor frumoase ”

“Despre dorinta de a crea un univers al gentilor frumoase  ”

Gentile fac parte din garderoba oricarei femei. Orice doamna sau domnisoara care se respecta are cateva genti. In functie de gusturi, culori, modele, toate avem genti cu care ne mandrim.
Sa vedem cum manageriaza cei ce detin o astfel de  afacere si care sunt ponturile din aceasta lume. Am intervievat-o pe Anca Moraru, care a trecut de la meseria de inginer de cea de afacerista in domeniul accesoriilor feminine.
Detinatoarea unui magazin online de gentute, ne va spune care sunt micile retele pe care trebuie sa le urmam pentru a bifa succesul.
 
 

Cum ti-a venit aceasta idee? Mai ales ca ai terminat o facultate cu profil tehnic?

Ca orice student dupa terminarea facultatii am plecat optimista la drum sa ma realizez profesional. M-am angajat ca  inginer intr-un mare trust de constructii insa  acolo m-am confruntat cu “ the real life”; lucram intr-un birou cu doua doamne mai inaintate in varsta  decat mine si un batranel simpatic si el de altfel, un program de 10 ore pe zi si 8 ore in weekend; inchisa intr-un birou.  Nu era tocmai deschiderea la care ma asteptam , socializarea cu lumea exterioara se intrerupsese in momentul in care eram dedicata jobului meu si cam atat.
Dupa aproape un an de zile in care au fost poate si satisfactii dar mult mai multe regrete, fara a putea sa imi pun in practica macar un gram de imaginatie, creativitate etc, am spus: stop, imi doresc altceva!
Asa a inceput un nou capitol in care ca orice tanara pasionata de frumos mi-am dorit sa incep sa creez ceva al meu, dar si ceva ce la un moment dat sa imi aduca si un venit ; si m-am decis sa imi pun la punct site-ul meu, in culorile care mie imi plac si formatul care pe mine ma atrage.
Asa a luat nastere site-ul www.Kataleea.ro “Din dorinta de a crea un univers al gentilor frumoase”.
Am incercat se prezint pe site-ul meu genti la preturi accesibile in toate culorile, pentru ca stiu cat e de greu sa ne asortam si sa mai fim si in tendinte, pentru  ca, mai nou peste tot este un fel de “politie a modei” si nu vrem sa ne lasam prinse in offside
🙂  www.Kataleea.ro  pune la dispozitie atat genti din piele naturala cu diverse modele si metode de prelucrare, cat si genti casual din piele ecologica la preturi mult mai mici, care de multe ori arata mai bine decat cele din piele. Nu am dorit sa expun genti, posete cu preturi mult prea mari, pentru ca geanta nu e tocmai obiectul pe care ti-l iei pentru o viata, din contra la fiecare tinuta ar merge o alta geanta, sau ne plictisim destul de repede de ce avem deja din liceu prin dulap.
 
Care este publicul tau tinta?
 
Magazinul meu online (www.Kataleea.ro )  este  pentru femeile care cauta echilibrul intre calitate si pret.  Inca un lucru pe care eu mi l-am dorit mereu de la un site este sa vina  constant cu ceva nou, iar pe pe site-ul meu, cel putin o data pe  luna expunem noi modele de gentute. Acest lucru  pentru ca vreau sa

“Despre dorinta de a crea un univers al gentilor frumoase  ”

reveniti cu mare drag.

Totodata, asa cum imi place si  mie si cred ca si voi preferati  sa fiti consiliate cu caldura si cu sinceritate, asa ca la primul numar de pe site va voi raspunde mereu, pentru a va da informatiile corecte si o siguranta vis-à-vis de produsele pe care le veti primi, iar cu multe dintre clientele mele am reusit sa leg si o amicitie, ceea ce ma bucura nespus!
Iar pentru ca fiecare dintre noi avem in viata noastra un domn, pentru ei am creat o categorie speciala unde puteti gasi poate un cadou potrivit cand aveti batai de cap sau ceva ce ii lipseste din portofoliu.
 
Va astept pe site-ul meu atat in  calitate de cliente sau doar ca amice, pentru ca sunt sigura ca avem multe sa ne impartasim.”
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu