Moda Sugestii

De Valentine’s Day, oferă cadouri din inimă, cu colecția specială de la Lidl

De Valentine’s Day, oferă cadouri din inimă, cu colecția specială de la LidlDin 4 februarie, lasă-te inspirat de produsele din gamele Esmara Lingerie, Meradiso, Almond sau For You pentru a-i oferi cadoul perfect jumătății tale. Profită de ofertele speciale de Ziua Îndrăgostiţilor, disponibile în magazinele Lidl din toată țara.

Răsfață persoana iubită cu o cutie de praline de îngheţată înformă de inimă (9.99 lei) sau cu un tort dulce de căpşuni (24.99 de lei), din gama de produse For You. Tu şi jumătatea ta puteţi trăi momente de poveste, desprinse din „Doamna şi Vagabondul”, pregătind o cină romantică savuroasă cu paste în formă de inimă (6.99 lei) şi puteţi da un plus de savoare scenelor din filmele de dragoste cu bomboanele gumate în formă de inimă (12.99 lei).

Bucură-te de momente de relaxare, cu produsele din gama Almond: spumă de baie (7.99 lei), gel de duş cu textură cremoasă (4.35 lei) sau balsam de corp (9.99 lei). Mai mult, poți adăuga o notă romantică serilor tale, cu ajutorul lumânărilor albe şi roşii (9.99 lei/set).

Surprinde-ţi partenera cu piesele de lenjerie din gama Esmara Lingerie. Astfel, îi poţi cumpăra setul neglijeu cu string (39.99 de lei/set), pijamauade damă (39.99 de lei/set) sau sutienul cu push up (24.99 de lei/buc.). Jumătatea ta se va bucura, cu siguranţă, de cadourile fine din satin, precum halatul (34.99 de lei) sau cămaşa de noapte (24.99 de lei/buc.).

În oferta de Ziua Îndrăgostiţilor, ţi-am pregătit și animăluţele de pluş cu mesaj (19.99 lei/buc.) sau ramele foto (14.99 lei/buc.) din gama Melinera, perfecte pentru a încadra fotografiile cu momentele de neuitat petrecute în doi.

Oferă cadouri din inimă, cumpărând produsele din colecţia de Valentine’s Day, disponibile în magazinele Lidl din 4 februarie!
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu