Moda Stil de star

De purtat în această vară

De purtat în această varăPentru o vară în trend vă dezvăluim ultimele tendinţe pe care creatorii de modă le-au abordat pentru acest sezon. Este desigur o vară colorată, lejeră din punct de vedere al materialelor şi texturilor folosite.

Ochelarii de soare ochi de pisica sunt numai buni de purtat vara aceasta pentru un look retro.

Puţin roz. Culoarea care defineşte această vară este rozul. Poţi alege orice, o bluză roz, o rochie sau chiar un ruj roz pentru a adăuga o notă jucăuşă de culoare aspectului tău.

Botine de vară. Ca să îţi definitivezi garderoba acestui sezon, botinele cu bretele, decupate, care lasă la vedere degetele sunt o alegere perfectă şi totodată în tendinţele acestei veri.

Imprimeurile. Vara aceasta poartă cu încredere orice tip de imprimeu, floral, geometric, abstract şi chiar aztec.

Denim. Jeanşii boyfriend rămân în trend şi vara aceasta. Dacă nu ţi-ai achiziţionat deja o pereche, e vremea să o faci.

Top scurt Crop top. Acest tip de top este o bună alegere pentru un outfit tineresc şi colorat. Dacă eşti mândră de silueta ta poartă acest tip de top pentru a lăsa la vedere abdomenul.

Bentiţe de păr şi împletituri. Vara aceasta se poartă din nou împletiturile neglijente dar mai ales orice fel de bentiţă de păr lejeră şi colorată.

În definitiv, vara poţi purta orice te face să te simţi confortabil. Alege materiale uşoare, fluide, colorate. Tendinţele acestei veri sunt întrutotul de partea ta. De aceea nu sunt deloc încărcate şi îţi oferă posibilitatea să te simţi lejer dar să fii totuşi în pas cu moda.

Oana Ruxandra

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu