Fashion moments Moda

Cum a fost cu copiii la Amfiteatrul Transilvania?

Cum a fost cu copiii la Amfiteatrul Transilvania?Credeam ca ne facusem plinul de cazari frumoase pe culoarul Rucar Bran, cu panoramele sale incredibile, mai ales dupa ce toamna trecuta am stat la Casuta Bunicii in satul Simon deasupra Branului.

Dar un weekend din aceasta vara ne-a facut sa ne dam seama ca ne-am inselat, si ca inca nu vazusem posibil cel mai frumos loc din zona.

Amfiteatrul Transilvania ocupa practic 2 dealuri deasupra satului Moeciu de Sus, si, fara vecini fiind, privelistea dealurilor verzi, in iunie acoperite de flori colorate si pline de fluturi, este una extraordinara.

Am venit dinspre Campulung Muscel, si am oprit pe drum pentru a admira , aproape de cota 1000, vizibila dintr-o parcare de pe DN.

Drumul apoi a serpuit pana in Moeciu de Jos, cand am deviat de la drumul principal si au urmat cativa kilometri pe drum de tara, pana am ajuns la acest adevarat amfiteatru natural, fix la apus, pentru a ne bucura de lumina rosiatica ce invaluia muntii stancosi inconjuratori. La tanc sa testam cea mai iubita de copii facilitate a locului: doua leagane cu priveliti panoramice, ce le-au amintit de cele testate in Ecuador.

Pe langa privelistile exceptionale, si mancarea servita la amfiteatru este exceptionala. Locul este in proprietatea unor moldoveni, si bucatele preparate la restaurant sunt moldovenesti suta la suta, si suta la suta delicioase….Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu