Fashion moments Moda

Cool hotels: O noapte (aproape) acasa la Karim Rashid, la hotelul Semiramis din Atena

Cool hotels: O noapte (aproape) acasa la Karim Rashid, la hotelul Semiramis din AtenaDaca probabil nu ai sansa sa vizitezi apartamentul fabulos al designerului lui Karim Rashid, tot ce iti ramane sa faci este sa te multumesti cu o noapte (sau mai multe) la hotelul Semiramis din Atena, unde pana si cel mai mic coltisor este gandit si desenat de el.

Semiramis este ca o bomboana colorata, in nuante de roz si verde, un hotel cum nu se poate mai vesel, perfect pentru un sejur in capitala Greciei. Desi nu este in centrul Atenei, nu ajungi greu la Acropole si alte atractii centrale, iar Kifissia, cartierul in care este pozitionat, este o oaza verde a orasului, plina de terase si magazine fancy.

Noi am stat o noapte la Semiramis, in drum spre insule (din portul Rafina), si dimineata am profitat din plin de piscina cu forme atipice, si culori si mai si.

Camera noastra, la ultimul etaj, si cu panorame frumoase cu Atena, era in aceleasi combinatii roz bonbon-verde mar ca si restul hotelului. Pana si umerasele din dulap erau in ton, dar si papucii pentru piscina pe care i-am primit in dar. Evident, spiritul de designer al lui Karim nu a lasat nic…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu