Accesorii Moda

Coliere originale, un look imbatabil

Coliere originale, un look imbatabilIn jurul nostru vrem sa vedem lucruri frumoase, originale si pline de inspiratie. V-ati saturat sa vedeti acelasi decor cotidian, nu? Aceleasi haine dintr-un catalog. Va intelegem, de aceea va propunem ca alegerile voastre sa fie definite de cuvantul identitate! Pentru a fi in perfecta rezonanta cu acest cuvant va propunem Maria's ladyBugs.

Noi am admirat pagina lor minute in sir, pentru ca fiecare accesoriu ni s-a parut interesant, frumos și mai ales unic. Bijuteriile lor pot fi atat adevărate piese in propria cutie de bijuterii cat si ideale pentru un cadou. Un nepotel? O nunta? O aniversare? Petrecerea burlacitelor? Toate isi au aici solutia. In loc sa achizitionati produse care se gasesc in serie, sunt plictisitoare si fara mesaj cel mai bine trimiteti un mesaj echipei si ei va vor contacta promt, vesel si amabil.

Pot insera atat imagini, pot grava mesaje dar si lantioase cu numele dorit. Data aniversarii cu sotul, data de nastere a piticului tau pot fi mai mult decat o data banala si pot avea o insemnatate uriasa pentru tine.

Putețt admira pe pagina lor de Facebook zecile de modele si mai ales clientii lor multumiti. Noi ii recomandam din inima si speram sa deveniti clientii lor!

Multumim Maria's LadyBugs pentru originalitate si pentru calitatea cu care lucrati!

Coliere originale, un look imbatabil

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu