Fashion moments Moda

COLECŢIILE H&M CONSCIOUS ŞI CONSCIOUS EXCLUSIVE

COLECŢIILE H&M CONSCIOUS ŞI CONSCIOUS EXCLUSIVEH&M va lansa noile sale colecţii Conscious şi Conscious Exclusive în data de 10 aprilie. Colecţiile aduc anul acesta în prim-plan două noutăţi în ceea ce priveşte materialele utilizate, respectiv, pielea ecologică – asigurată de furnizorul suedez de piele Tärnsjö – şi mătasea ecologică, demonstrând astfel, posibilităţile creative nelimitate pe care le oferă materialele sustenabile. Odată cu lansarea celor două colecţii, H&M va introduce şi noul sistem de etichetare CleverCare – o etichetă care oferă clienţilor indicaţii utile referitoare la modul de utilizare şi întreţinere sustenabilă a articolelor de îmbrăcăminte.

„H&M se mândreşte cu activitatea sa privind sustenabilitatea. Colecţiile Conscious şi Conscious Exclusive demonstrează varietatea posibilităţilor de utilizare a materialelor sustenabile, iar noile noastre etichete CleverCare le vor permite clienţilor să ni se alăture în această misiune, către un viitor mai sustenabil al modei,” spune Ann-Sofie Johansson, Head of Design, New Development la H&M.

H&M a realizat colecţia Conscious Exclusive în colaborare cu grupul de experţi în design şi modă sustenabilă Ever Manifesto, cu care împărtăşeşte angajamentul de a crea un viitor sustenabi…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu