Fashion Quizz Moda

COLECȚIA REALFLEX. MIŞCARE NATURALĂ. DESĂVÂRŞIRE.

COLECȚIA REALFLEX. MIŞCARE NATURALĂ. DESĂVÂRŞIRE.Noua colecţie RealFlex este creată pentru bărbaţii care au nevoie de flexibilitate deplinăîn timpul mișcării. Proiectată după conceptul de mişcare naturală, colecția este ideală pentru orice tip de antrenament.
 
De la lansarea gamei de încălţăminte RealFlex în 2011, Reebok a extins conceptul de design cu focus pe mişcarea naturală pentru întreaga gamă. Echipamentul RealFlex a fost special creat să contribuie la maximizarea paletei de mişcări şi să ofere flexibilitate pentru orice tip de antrenament.
 
Echipamentul construit în linii ergonomice bine definite a fost conceput pentru a asigura performanţa. Atât jacheta, cât şi pantalonii scurţiRealFlex Optimal prezintă microfibre de elastan țesute în material, pentru a oferi mai multă flexibilitate şi pentru a spori durabilitatea. Cusătura prin surfilare şi fibrele moi împiedică destrămarea, în timp ce materialelePlayDry asigurăabsorbţia umezelii.În plus, tehnologia de aerisire fără cusătură,RealVent, face ca echipamentul RealFlex să fie o opţiune confortabilă care permite pielii să respire, indiferent de tipul de antrenament practicat.
 
Partea laterală şi cusăturile din zona umerilor ale jachetei RealFlex Optimal, care se prelungesc din spate spre faţă, permit mişcarea mai amplă în timpul antrenamentului. De asemenea, bordura din lycra din zona gâtului şi tivul asigură menţinerea formei jachetei.
 
„Echipamentul RealFlex constituie următorul pas în angajamentul Reebok pentru mişcarea naturală,” a declaratBill McInnis – Preşedinte al Advanced Innovation. „Din cap și până în picioare, acesta este special creat pentru a oferi bărbaţilor posibilitatea de a practica o gamă completă de mişcări în timpul antrenamentelor. Focusându-ne pe asigurarea performanței, am creat o colecţie care conferă flexibilitate pentru orice tip de mişcare.”
 
Bluza RealFlex Cool prezintă o structură îmbunătăţită a mânecii, care permite executarea unei serii extinse de mişcări. Acesta este creat din fibre cu densitate dublă în partea din faţă şi în cea din spate, permițând astfel o aerisire sporită. Cusăturile prin surfilare sunt, de asemenea, destinate să sporească confortul şi funcţionalitatea.
 
Atleţii Reebok CrossFit, Rich Froning şi Annie Thorrisdotir, poartă RealFlex în timpul antrenamentelor. Câştigători ai competiţiei Reebok CrossFit Games, aceştia au primit titlul de Fittest Man şi Woman on Earth™.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu