Fashion moments Moda

Colectia Jimmy Choo pentru H&M


Jimmy Choo Dupa succesul cu dubla colectie Matthew Williamson , dupa colaborari cu legendarii Karl Lagerfeld si Roberto Cavalli , dar si cu mai excentrica Rei de la brandul japonez Comme des Garcons , dupa lansari semnate de vedete precum Madonna sau Kylie Minogue , lantul suedez H&M anunta pentru toamna o colaborare care le va face cu siguranta si pe cele mai sceptice fashioniste sa se scoale dis de dimineata pentru a sta la coada.

Pentru prima oara de cand au inceput seria de colaborari designer, H&M va lansa o colectie limitata in colaborare cu un brand de accesorii. Si nu orice brand, ci chiar Jimmy Choo, ai carui pantofi au innebunit o lume intreaga atunci cand erau defilati in picioarele fetelor din Sex and the City. Da! Nu glumesc, colaborarea s-a anuntat acum cateva zile, iar colectia este planuita sa apara in magazine pe 14 Noiembrie.

Si inca nu v-am spus tot. Pentru a sarbatori aceasta colectie, Jimmy Choo a creat si o serie de haine, in ton cu incaltamintea, dar si accesorii, toate fiind comercializate la preturi H&M. In plus, nu au fost uitati nici barbatii, fiind in pregatire o colectie de incaltaminte si accesorii si pentru ei, tot marca Jimmy Choo.

Articol oferit de shopaholic.ro.

Galerie
de poze :: Colectia Jimmy Choo pentru H&M
(click pentru a mari)

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu