Fashion Quizz Moda

Coada de cal, o coafura simpla si usor accesibila, ramane in top si pe viitor

Coada de cal, o coafura simpla si usor accesibila, ramane in top si pe viitorPoate va intrebati unele dintre voi de ce coafura coada de cal a ajuns atat de repede in topul preferintelor feminine, uitand poate faptul ca ati fost si voi odata adolescente si ati iubit atunci aceasta coafura pentru lejeritatea sa, sentimentul de incredere si securitate pe care il transfera automat catre tine sau pentru usurinta cu care poate fi aranjata si adapta la cele mai variate situatii sociale.

Coada de cal e la moda anul acesta si va ramane printre favorite si in anii care vor veni mai ales pentru ca intinereste atat de placut chipul unei femei, de unde si recomandarea stilistilor care par sa se orienteze cu totii mai degraba catre naturaletea si prospetimea specifice unei adolescente si mai putin catre eleganta si rafinamentul unei femei in puterea varstei.

Mereu un sprijin de nadejde pentru femeile aflate in criza de timp, coada de cal este versatila si potrivita atat pentru parul mediu cat si pentru cel lung, putand fi ajustata dupa necesitati intr-o coafura mai eleganta sau doar una de strada, suplimentar stilistii venind anul acesta cu propuneri foarte interesante, toate menite sa aduca schimbari inspirate de look, mult cautate de catre toate categoriile de femei.

Coada de cal clasica

Foarte bine stransa si putand avea si efectul de stralucire si curatenie gratie produselor de calitate pentru ingrijirea parului, coada de cal clasica este o coafura chic, eleganta si unisex, potrivita de aceea pentru femeile de cariera sau pentru orice prezentare de succes intr-un cadru social formal.

Coada de cal joasa

Mai usor de realizat decat coada clasica, coada de cal joasa trimite mai mult decat orice la simplitate si lejeritate si este destinata ocaziilor informale, cand iti petreci timpul placut cu prietenii sau pur si simplu te simti bine in pielea ta mergand la cumparaturi ori facand o plimbare de placere prin imprejurimi. Un atu in plus fara de alte coafuri similare, coada de cal joasa merge de minune si la parul scurt, fiind si in aceasta situatie usor de realizat.

Coada de cal inalta

De factura mai noua, aceasta este cea mai provocatoare si plina de recompense coafura in coada de cal, fiind mai dificil de realizat, in ciuda aparentelor, si necesitand adeseori ajutorul si priceperea unui profesionist veritabil. Nu de putine ori, coada de cal inalta poate fi ajustata pentru ocazii festive in coc, impletituri si alte stiluri de coafat, extensiile de par fiind necesare atunci cand lungimea parului nu permite obtinerea efectului dorit.

Nemuritoare, coada de cal va face cariera indelungata si va ramane mereu in topul preferintelor femeilor din intreaga lume, de dorit fiind pe moment ca aceasta coafura sa potenteze un par natural si nu vopsit, dar fiind de asemenea incurajate si tendintele din moda de ultima ora care promoveaza coafuri in coada de cal si pentru parul vopsit.

Vara mai mult decat oricand coada de cal este un prieten de nadejde al nostru, al tuturor, fiind o coafura care te binedispune, iti da multa incredere in tine si te face sa te simti intotdeauna mai tanara si mai proaspata gratie aspectului curat si ingrijit pe care il confera, indiferent de stilul in care alegi sa o porti.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu