Moda Tendinte

Cimitirul de la Sapanta, inpiratie pentru creatorii de moda

Cimitirul de la Sapanta, inpiratie pentru creatorii de modaÎn lumea modei, a avea inspiratie este vital. A gasi un aspect ce nu este marca a uniformizarii reprezinta identitatea pentru a fi un apreciat creator.

 Unii creatori aleg natura, altii elemente din istorie sau armata, iar unii propun publicului Cimitirul de la Sapanta, imprimat pe haine. Da, interesant și neașteptat.

Moja Concept  a adus în ochii pasionatilor de moda o colectie interesanta cu elemente din faimosul cimitir vesel. Un plic cu imaginea unui accident imortalizat pe piatra funerara, o rochie superba cu imagini iarași preluate din faimosul cimitir. O idee caruia nimeni nu îi poate contesta creativitate.

Lumea creatiei este lumea în care imaginatia nu cunoaște bariere iar pentru unele creatii nu exista suficiente laude si aplauze.

Am ramas placut impresionata de aceasta idee iar decizia de a îmi achizitiona  un plic nu a fost una dificila.  Faptul ca exista semne de evolutie si nu ne complacem în kitch-ul chinezesc si în materiale ieftine este mai mult decat încantator pentru noi, cele iubitoare de original.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu