Moda Sugestii

Chic si casual

Chic si casualPentru majoritatea adolescentelor este poate cel mai greu sa-si defineasca un stil vestimentar propriu, fara exagerari, pastrandu-se totusi in pas cu moda. In general, ar trebui adoptat un stil care sa fie in primul rand comod, si evident, sa puna in evidenta frumusetea. Tocmai de aceea, ideea cea mai buna ar fi sa incerci sa descoperi acele modele care te pun in valoare, si sa le adaptezi tendintelor modei. Iata cateva idei practice pentru a fi chic si casual in acealsi timp:

Fura idei de la marile case de moda. Chiar daca poate nu ai posibilitatea de a ajunge intr-un magazin specializat, poti oricand sa cauti imagini cu ultimele colectii. Ia de acolo ideile pe care crezi ca le poti pune in aplicare folosind garderoba proprie.

Atunci cand vrei sa schimbi ceva, incearca sa faci noi combinatii. Retine faptul ca anul acesta denimul este la mare cautare si daca unei fustite de exemplu ii vei adauga o bluza noua, deja te poti lauda cu o tinuta chic.

Alege-ti ci grija accesoriile. Anul acesta se poarta cele mari si foarte mari, asa incat, in functie de tinuta aleasa, poti folosi si acest artificiu pentru a adauga un plus de eleganta unei tinute casual.

Cand vrei sa inclini balanta spre un stil mai degraba comod, nu uita totusi sa fii chic, si pentru asta poti alege fustele largi, sau pantaloni tip safari, potrivite cu bluzele largi.

Asigura-te ca papucii se potrivesc. Adesea neglijam acest aspect, fara sa stim ca o pereche de pantofi nepotrivita poate strica inteaga tinuta. Vara e bine sa optezi pentru sandale cat mai lejere, dar daca de exemplu, te indrepti spre o partida de tenis, nu ezita sa incalti papucii de sport, chiar si atunci cand este cald. Nerecomadati in aceasta vara sunt papucii de plastic, in stilul crocs, in mare voga in sezoanele anterioare.

Combinatiile de culori iti apartin in acest sezon, dar daca vrei totusi sa fii cat mai aproape de regulile modei, te poti inspira din colectii precum cea a lui John Galliano, unica prin combinatiile pe care le propune.

In tot acest procedeu de alegere a unei tinute potrivire, poate sfatul cel mai important e acela de a tine cond de detalii. Poti deveni un model de frumusete si eleganta pentru cei din jur, la fel de bine cum poti fi inafara modei, doar ignorand aspecte aparent minore, si cu siguranta nu ti-ai dori asta.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu