Moda Sugestii

Cele mai bune rochii de purtat la 20 de ani

Cele mai bune rochii de purtat la 20 de ani

Faptul că ai 20 de ani şi  niciodată nu o să arăţi mai bine în blugii tăi preferaţi decât în acest moment nu ar trebui să te determine să rămâi în ei în fiecare zi.

Nu e momentul poate să recurgi la pantalonii de costum şi nici la fustele plisate, mai ales dacă, de obicei, drumurile tale trec pe la facultate şi pe la un suc cu prietenii, mai mult decât pe la ocazii formale, dar rochii… ei bine, rochii trebuie să ai.

Rochii trebuie să porţi încă de la 3 ani, de fapt, ne sfătuieşte  Fashion365.ro , care recomandă, pentru fete de 20 de ani, pe lângă cele vaporoase, de vară, şi rochia-tricou  şi rochia-pulover şi, bineînţeles, clasica rochiţă neagră.

Clasica rochiţă neagră
Rochiţa neagră e potrivită la orice vârstă, însă, dacă o alegi la 20 de ani, o să observi că aerul ştrengăresc pe care n-ai cum să nu-l păstrezi la o astfel de vârstă devine mai puţin mai evidenţă  şi te transformă instant în femeie matură, elegantă şi sofisticată. E potrivită şi pentru birou, dar, mai ales, pentru o seară în oraş, lângă un vin roşu.

Rochia-pulover
Temperaturile scăzute nu ar trebui să devină scuza prin care motivezi faptul că porţi pantaloni 6 luni pe an. Păstrează-te la căldură, dar rămâi femninină. Cum?  Cu simpatica rochie tip pulover, care merge perfect cu nişte cizme lungi, care să te ţină, de asemenea, la căldură. Şi cu o pereche de leggins coloraţi, neapărat.
Citeşte mai multe pe Fashion365.ro
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu