Fashion moments Moda

Cel mai frumos hike: 22 km dus si intors pana la Trolltunga

Cel mai frumos hike: 22 km dus si intors pana la TrolltungaTrolltunga este una din cele mai spectaculoase stanci din Norvegia. Lunguiata, si asezata la 700m deasupra lacului Ringedalsvatnet, ofera niste privelisti fenomenale cu adevarat. Dar frumusetea aceasta vine dupa 11km de hike destul de dificil, in special primii 1.5km care sunt de urcat constant, la sfarsitul carora iti dai seama ca mai ai decat…inca 10 km pana la destinatie.

Este o excursie de o zi, dus intors dureaza cam 10-12 ore, obositoare, dar merita cu prisosinta. Desi mergi 22km, nu sunt nici ei doar mers, ci in permanenta ai privelisti superbe in toate directiile, si schimbari constante de peisaj, cand un fjord, cand creste de munte, cand pajisti montane, cu siguranta ochii nu ti se pot plictisi.

Dupa fiecare kilometru parcurs gasesti o placuta care iti indica unde esti: cati ai terminat deja, si cati mai ai pana la destinatie.

Ajunsi la Limba trolului (Trolltunga) poti sa te odihnesti in voie: pentru o poza pe legendara stanca se sta in j…Citeste in continuare pe shopaholic.ro

Articol oferit de Citeste mai multe Articole pe shopaholic.ro

shopaholic.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu