Moda Stil de star

Ce vedete te inspira?


Moda - Ce vedete te inspira

Uneori poate fi foare dificil sa ne alegem un stil propriu. Multe dintre femei se trezesc in fiecare dimineata cu povara eternei intrebari “cu ce ma imbrac astazi?” si de cele mai multe ori pierd minute in sir in fata dulapului pana cand pot pleca linistite spre scoala sau serviciu. De ce se intampla asta? Pentru ca nu avem prea bine definite un stil anume, avem in garderoba proprie lucruri care ne plac si care ne repugna deja, iar orice combinatie la un moment dat devine insipida.

Ei bine, o prima soluitie, destul de costisitoare, ce-i drept, ar fi aceea de a incerca sa ne innoim permanent hainele. In teorie, o tinuta poate fi purtata maxim un sezon, si de aceea de fiecare data cand vine primavara, de pila, ar trebui sa ne inarmam cu rabdare si mai ales conturi bancare pentru sesiuni de shopping.

O alta solutie, desigur mai accesibila, ar fi aceea de a ne stabili un punct de reper. Cel mai simplu ar fi sa cautam, dincolo de originalitatea propriilor gusturi, o persoana care ar putea sa ne serveasca drept model. Si cine ar putea mai bine sa ne inspire decat o vedeta de la Hollywood?

Desigur, nu toate reprezinta modele demne de urmat, dimpotriva, dar exista  totusi cateva personalitati care beneficiaza probabil de sfatul unor stilisti competenti si care nu dau gres aproape niciodata in alegerea tinutelor.

Vom fi tentate poate sa spunem ca nu putem adopta un stil de star pentru ca nu avem suficiente haine. Nimic mai fals. Totul tine de fapt de atitudine si mai ales de insolitarea outfit-ului, chiar daca purtam aceleasi haine un timp mai indelungat.

Cum alegem o astfel de muza? Ei bine, nimic mai simplu. In primul rand trebuie sa fie o persoana care sa ni se asemene din punct de vedere fizic, sa aiba aproximativ aceeasi inaltime si preferabil aceeasi culoare a parului. Apoi, trebuie sa aiba un corp asemanator cu al nostru. Oricat de mult ne-am dori sa semanam cu Angelina Jolie cand era tanara, nu cred ca ni se vor potrivi toate ideile ei de atunci. In fine, cautam o vedeta care sa aiba o atitudine ce ne place. Vom sti astfel sa alegem, in functie de ocazie, cea mai potrivita tinuta.

Si ca sa nu cautati prea mult, iata cateva nume cu care nu veti da gres – Jennifer Hudson, Eva Longoria Parker, Jessica Simpson sau Nicole Ritchie, pentru un stil casual, arareori pretentios, sau Victoria Beckam sau surorile Olsen la polul opus, insa nu lipsite de gust precum multe alte dintre figurile de pe covorul rosu.

foto Northfoto

Cristina Ghiban

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu