Moda Sugestii

Ce spune forma varfurilor degetelor de la mana despre propria ta persoana

Ce spune forma varfurilor degetelor de la mana despre propria ta persoanaAsa cum ne putem citi viitorul in palma, asa si degetele pot da de gol caracteristici ce privesc lucruri inedite ale personalitatii noastre.
 
Varfurile rotunde: Sunt persoane care stiu ce vor de la propriul destin, se adapteaza cu usurinta tuturor situatiilor in care se regasesc si chiar isi construiesc discursul in functie de interlocutor. Pentru ca sunt carismatice si au tendinta de a face pe oricine sa se simta confortabil in prezenta lor, sunt placute. Mai mult, sunt buni oratori si reusesc prin discutiile lor pline de viata sa atraga admiratia celor din jur. Pentru ca nu le este frica sa riste, in cele mai multe cazuri, din punct de vedere profesional, vor ajunge fix acolo unde isi doresc.
 
Varfurile ascutite:Incapatanate, ambitioase, nu suporta sa fie conduse de altii. Sunt persoane care spun direct ceea ce simt, fara sa se cenzureze sau sa isi faca griji ca ranesc pe cineva prin cuvintele pe care le folosesc. Au un instinct si o intuitie de invidiat, iar daca se lasa ghidate de acestea, mereu vor avea succes in alegerile pe care le fac. Pot fi foarte rautacioase si dure, dar e de apreciat ca vor fi singurele persoane ca isi vor pastra cumpatul, claritatea si taria in situatii de criza si nu vor da niciodata bir cu fugitii.
 
Varfurile patrate:Adora ordinea, rigurozitatea, le place ca lucrurile sa fie realizate si puse in practica intr-un anumit mod. Doresc sa detina controlul atat in viata lor, atat pe plan profesional, cat si personal. Mereu trebuie sa stie ce misca. Desi sunt foarte corecte, sincere, cinstite si au un set de principii morale de invidiat, sunt momente cand isi permit sa lase frau liber tuturor constrangerilor si sa fie, pur si simplu, libere. Pentru ca sunt atat de rationale si corecte, sunt persoane foarte respectate si admirate.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu