Accesorii Moda

Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei?

Ce nu trebuie sa lipseasca din geanta unei femei?Noi, femeile, cu siguranta avem o geanta de suflet, geanta de zi cu zi in care aruncam tot ceea ce consideram ca ne trebuie. Insa toate avem o definitie foarte larga a termenului “trebuie”, pentru ca atunci cand plecam de acasa ni se pare ca orice obiect e musai  sa ajunga in geanta. Pentru multi barbati, cand aud de posete dama, deja sunt ingroziti de haosul previzibil de acolo.
Insa dincolo de povestile cu care ne lovim zilnic, ce este stric necesar sa avem in geanta? Aici vorbim de genti dama de calitate, bineinteles, noi nici nu punem problema altfel, si stiti ca recomandarea noastra principala este Adona.ro.

Ce nu lipseste asadar?

1.       Orice femeie care se respecta are un portofel de piele,  frumos si stilat. Nu merge cu portofele jupuite, murdare, rupte. Nu o lady 🙂

2.       O agenda. Acea agenda in care notam planurile, ne schitam ideile si oricat ar avansa tehnologia, o agenta ramane un element foarte important si clasic in geanta unei femei.

3.       Un portfard cu lucruri de urgenta. Un ruj, un anticearcan, blush, o pastila, un ac de siguranta, ac cu ata, pentru ca nu se stie ce poti pati. Niciodata. Always be ready!

4.       In zilele ploioase o umbrela frumoasa, mica, care sa ne salveze iar in zilele foarte calduroase de o apa termala si servetele pentru matifierea tenului. Oricare ar fi temperaturile, nu exista scuze cand este vorba de mici detalii care sa ne salveze ziua.

5.       O carte sau un kindle. Modern este sa avem un kindle in geanta, care a inlocuit cu brio cartea clasica, insa parca placerea rasfoirii paginilor nu este egalata de niciun device. Asadar, o femeie educata, finuta, are in geanta o carte sau un kindle. Exista pauze pe care le poti fructifica citind.

Voi ce aveti in posetele voastre? Ce este nelipsit?
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu