Moda Tendinte

Ce ne rezerva moda in primavara 2012?

Ce ne rezerva moda in primavara 2012?Culoare si schimbare, aceasta pare sa fie deviza primaverii 2012, creatorii de moda permitandu-ne deja sa tragem cu ochiul la noile tendinte pentru anul care vine si surprinzandu-ne placut cu unele propunerineasteptate, dar si deosebit de atragatoare.

Rosul, albastrul, purpuriul, portocaliul, auriul si cenusiul se vor intrece sa transforme deopotriva chipul si imbracamintea noastra in adevarate reclame pentru frumusetea de tip natural, culorile mate fiind de departe favoritele inceputului de an 2012.

Culorile primaverii 2012 sunt stralucitoare, vii si foarte intense, iar artistii de make-up nu isi vor castiga degeaba painea deoarece nu va fi deloc simplu sa realizezi la perfectie un machiaj unde toate sa fie asezate exact asa cum ne recomanda specialistii in moda. Lasate putin mai in umbra, dar la fel de chic raman culorile pastelate, care nu se schimba in nuante, dar primesc totusi un plus de intensitate in primavara care vine.

Machiajul retro revine in forta de la anul, foarte chic fiind, de exemplu, efectul "ochi de pisica", trasat simplu prin apelul exclusiv la negru, fara alte adaugiri inutile. Complet opus acestei tendinte retro, dar la fel de populara pare sa fie deja moda fardurilor portocaliu, rosu sau cenusiu, care imbraca toata pleoapa, potentate suplimentar si de genele false, sprancenele groase si ochii stralucitori si rotunzi.

Sprancenele groase sunt de fapt revelatia primaverii 2012 si, se pare, a intregului an, aici urmand sa se faca apel la mousse si nuante de-a dreptul provocatoare precum roz auriu, albastru, portocaliu, rosu si alte culori contrastante. De inspiratie retro, si aceasta moda va prinde cu siguranta la publicul feminin tanar, care cauta schimbarea cu o pasiune aproape religioasa.

In 2012, pielea nu trebuie sa fie doar curata si naturala, dar va fi obligatoriu sa straluceasca de sanatate, iar machiajul propus pentru primavara anului care vine include noi propuneri, concentrate in special in zona pometilor si a obrajilor, menite sa faca tenul sa radieze de prospetime. Produsele cosmetice de ten vor deveni astfel mai mate, avand chiar o tenta usor metalica pentru a se reusi astfel redarea ideala a efectului dorit de tinerete si sanatate.

In ce priveste coafura, alaturi de coada de cal si coafura cu coc dublu sau simplu, primavara 2012 vine cu un look complet nou, care ne propune nici mai mult nici mai putin decat aspectul de curca plouata, stilistii crezand astfel ca vom arata mai bine cu parul ud decat bine uscat si stralucitor. Aceasta gaselnita a creatorilor de moda probabil nu va fi foarte iubita la anul, dar da bine la gramada alaturi de alte propuneri ceva mai pline de "creativitate" si oricum mult mai iubite de publicul feminin.

In sfarsit, tendintele din 2012 pentru ingrijirea unghiilor introduc noile cosmetice "magnetice" si deja familiarele geluri de unghii, care vor avea neindoios mare priza la femeile de toate varstele. Lacurile de unghii cu pudra de fier sunt revelatia primaverii 2012, acestea putand fi aranjate in mod inedit cu ajutorul unui magnet cat inca sunt umede si de aici si denumirea lor de cosmetice magnetice.

Deloc saraca in propuneri stilistice de prima mana, primavara 2012 va incepe noul an in forta, dandu-ne tuturor semnalul mult-asteptat ca ceva s-a schimbat in sfarsit in lumea creatorilor de frumos, acestia planuind se pare sa isi deschida larg portile si pentru amatoare si nu doar pentru profesioniste si oferindu-ne astfel tuturor optiuni viabile pentru a fi mai placute, dar si mai in pas cu moda in noul an calendaristic.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu