Moda Tendinte

Castaniul si satenul auriu sunt din nou la moda!

Castaniul si satenul auriu sunt din nou la moda!Culori pana nu demult cazute in dizgratie, castaniul si satenul auriu se intorc in forta anul acesta, in special femeile trecute de prima tinerete bucurandu-se din plin de aceasta revenire in trend a culorilor lor preferate pentru parul vopsit sau cel "natural".

Mai multe case de moda celebre au relansat moda parului castaniu, o serie de vedete ale zilei preluand-o aproape instantaneu si facand astfel deliciul tuturor femeilor indragostite de aceasta culoare care sade bine pentru aproape orice tip de fata.

Pentru femeile cu tenul mai deschis si ochii de asemenea deschisi la culoare, castaniul este considerat in prezent a fi o nuanta ideala, care poate aduce multa senzualitate si sarm daca vopseaua este aplicata cu profesionalism.

Pentru femeile cu tenul ceva mai inchis si cu ochii de asemenea inspre cafeniu sau chiar negri, satenul auriu de nuanta mierii de albine sau a ambrei este recomandat mai degraba decat castaniul.

Atat castaniul cat si satenul auriu vin in nuante diverse, iar doritoarele pot profita de acest lucru testandu-le pe cele mai deschise sau mai inchise pentru a vedea ce anume le sta mai bine. In multe cazuri si tipul de personalitate (vesel, profesional, senzual) va putea fi potentat prin nuanta ideala de castaniu, respectiv de saten auriu.

In special femeile trecute de 35-40 de ani se vor bucura mult sa afle ca pot purta fara probleme castaniu sau saten auriu deoarece aceste culori sunt ideale pentru femeile ceva mai mature, putand sa aduca un plus de frumusete si tinerete pentru dansele.

Nu alegeti totusi chiar prima vopsea de par oferita prin retelele comerciale de cartier ci optati pentru produse de calitate superioara, de preferat cat mai naturale si mai lipsite de agenti chimici daunatori parului dvs. Si pentru acestea din urma oferta este bogata, iar preturile nu cu mult mai mari decat pentru cele de duzina.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu