Fashion moments Moda

Casa Vogue Mariage la Salonul Mireselor

Casa Vogue Mariage la Salonul MireselorRochiile de mireasa din colectiile Casa Vogue Mariage sunt elegante, fine, senzuale, vaporoase, romantice, intr-o variata paleta de culori precum alb, champagne, ivory, deep ivory si roz. Cu prezentari la Paris cat si la New York, Casa Vogue Mariage s-a remarcat printr-o gama larga de rochii de mireasa, modele unicate realizate din dantele atent selectionate, voaluri de matase, tafta, voal de organza, tull, cat si din satin imperial de cea mai buna calitate. Atmosfera relaxanta si profesionalismul din Atelierul de creatie Casa Vogue Mariage va vor diminua stresul cautarilor si emotiile pentru gasirea rochiei visate.

Astfel, pentru cele interesate, in perioada 25 – 28 octombrie, Casa Vogue Mariage isi va prezenta ultimele colectii la Salonul Mireselor editia de toamna 2012, organizat in Centrul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca.
 
Inca de la lansarea oficiala din 2011, Casa Vogue Mariage a considerat ca una dintre cele mai oportune modalitati de a se prezenta viitoareler mirese, participarea la targurile de nunti din Romania.
 
Casa Vogue Mariageva prezenta  la editia de toamna 2012 a Salonul Mireselor, ultima sa colectie – “Colectia Rochii de Mireasa 2012 – 2013 by Casa Vogue Mariage” si vedeta ei, Brenda, o rochie lucrata manual din materiale pretioase aduse special din Franta si Italia, si cristale Swarovsky. Rochiile de mireasa din colectia 2012 – 2013 sunt reprezentative stilului modern, vintage si romantic.
 
Si pentru ca Targul Ghidul Miresei prezinta viitoarelor miresei oferte speciale si lichidari de stoc, Casa Vogue Mariage va expune si colectia 2011 – 2012, cu reduceri de pana la 50%.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu