Moda Stil de star

Cameron Diaz, stil tineresc


Cameron Diaz

Cu rolul din Viata pentru sora mea, unde interpreteaza pe mama unei adolescente bolnave de leucemie, Cameron Diaz a pasit intr-o noua etapa mai matura a carierei sale.

Insa stilul tineresc al actritei ii scade din start cel putin zece ani din varsta reala, facind-o sa para pe ea insasi o adolescenta. Cameron Diaz isi pune in valoare picioarele interminabile purtind rochii scurte, deasupra genunchiului si pantofi stiletto. Ea prefera combinatii clasice coloristice, rochiile albe fiind printre preferatele ei. Pe acestea le accesorizeaza cu auriu pentru evenimentele de gala, sau cu rosu pentru momentele mai putin formale. De altfel, accesoriile rosii sunt favorizate de actrita, combinindu-le cu o nuanta similara de ruj, pentru a isi pune in valoare blondul stralucitor al parului si tenul luminos.

In ceea ce priveste coafura, Cameron prefera meu o coafura simpla, nu foarte elaborata, atat pentru tinutele casual, cat si pentru rochiile de seara. Linia machiajului este mereu minimala, punind accent pe rujul de buze pentru a ii da culoare.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu