Fashion moments Moda

Brandswalk, prezentarile de moda la Bucuresti Mall


Fashion show

In timp ce la New York se desfasoara unul din cele mai importante evenimente de moda internationale, Saptamana Modei, Bucuresti Mall deschide seria prezentarilor de de sezon pe 16 septembrie.

Fashion showBrandswalk fashion show a prezentat spre deliciul clientilor, colectiile Esprit, Springfield, Debenhams, Aldo, Tommy Hilfiger, Celio, Etam, Koton si Kenvelo.  

S-au putut admira astfel ultimele tendinte in moda si accesorii, noile colectii prezente in magazinele participante si propunerile si combinatiile stilistilor.
Cape de blana, culori tari, dar tomnatice, precum mov-ul bordeaux sau grena, gri-ul neutru, genti mari in culori tari si din piele lucioasa, haine elegante si stil retro, toate aceste tendinte care au acaparat sezonul rece au fost prezente in cadrul Brandswalk din Bucuresti Mall.

Nici baietii nu au fost uitati, pe podium fiind prezentate si tinute pentru ei, de catre magazinele care ofera colectii si pentru ei. Debenhams a intercalat tinutele pentru femei cu tinute barbatesti, iar in lipsa de genti, baietii au defilat cu prosoape in mana, disponibile de asemenea in department store-ul englezesc, in sectiunea de decoratiuni pentru casa.

Tinutele modelelor, precum si machiajul si coafura, realizate de The Body Shop si Gett’s Hair Studio, vor reflecta tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.

Articol oferit de shopaholic.ro.

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu