Accesorii Moda

Black Friday la Accent Bijuterii: reduceri 20%

Black Friday la Accent Bijuterii: reduceri 20%Black Friday la Accent Bijuterii: reduceri 20% la broşepandantivebrăţăricerceiineleseturi din argint şicoliere pe 21.11, cu zero taxe transport pentru orice comandă > 200 lei prin Urgent Curier!
 
 
Diamantul la Accent Bijuterii – piatră a iubirii eterne
 
Fascinaţia faţă de diamant nu este un fenomen modern. Istoria diamantului se împleteşte cu istoria lumii. Plinius cel Bătrân, celebrul naturalist al Romei Antice a descris diamantul ca fiind "..  cel mai valoros  nu numai dintre  pietrele  preţioase, ci dintre  toate lucrurile din această lume."
 
Unul dintre primele lucruri pe care majoritatea oamenilor le află despre diamante este că fiecare diamant este unic. Diamantele se găsesc în mai multe dimensiuni, forme şi culori şi cu o varietate de caracteristici interne şi de suprafaţă.

Set din aur alb cu diamante naturale

Set din aur alb de 18K lucrat cu diamante naturale. Setul este format din cercei cu şurub şi pandantiv în formă rotundă, egali ca dimensiuni, respectiv 0,72 cm în diametru.
Diamantele, în număr de trei totalizează aprox. 0,6 ct, se încadrează ca şi culoare în categoriile O-RS, iar ca şi claritate: VS-SI:

 

Black Friday la Accent Bijuterii: reduceri 20%Brăţară din aur cu diamante şi rubine

Brăţară din aur de 18k alb combinat cu galben, lucrată cu 12 diamante naturale ce totalizează 0,48 ct, culoare G-J, claritate SI şi rubine sintetice.

Brăţara are închidere cu buton bulbar prevăzut cu două siguranţe.:
http://accentbijuterii.ro/bratara-din-aur-cu-diamante-si-rubine—AB46
 

Ce face însă ca diamantele să fie atât de speciale? Diferite persoane au diferite răspunsuri la această întrebare. Un cercetător s-ar putea referi la condiţiile în care acestea s-au format în pământ, un economist ar putea spune că raritatea lor este de vină, un iubitor de bijuterii însă ar putea da vina pe asocierea lor cu dragostea şi frumuseţea şi aceştia vor avea fiecare dreptate.
 
Diamantul  este, de obicei aproximativ 99,95% carbon. Diamantul este singura gemă alcatuită dintr-un singur element: carbonul. Procentul de 0.05% poate include unul sau mai multe oligoelemente, atomi care nu fac parte din compoziţia chimică esenţială a unui diamant. Unele dintre acestea pot influenţa culoarea sau forma diamantului.
 
Condiţiile de formare, de asemenea, ajută la determinarea identităţii unui mineral. Diamantele se formează  în condiții extreme de temperatură şi presiune care există numai într-un anumit interval de adâncime sub scoarta Pământului. Grafitul, ca şi diamantul, contine doar carbon, dar procesul său de formare este foarte diferit. Rezultatul este că grafitul este atât de moale ca poţi scrie cu el, în timp ce diamantul este atât de dur încat se poate zgâria doar cu un alt diamant.
 
Valoarea pietrelor preţioase se bazează pe o combinaţie de caracteristici, numită factori de valoare.
 
Profesioniştii în diamante utilizează un set special de patru factori de valoare pentru a descrie şi clasifica diamantele: claritatea, culoarea, tăietura şi greutatea exprimată în carate. Acestea sunt cei mai cunoscuţi patru factori. Atunci când sunt utilizaţi împreună, descriu calitatea diamantului finit, care este direct legată de valoarea sa.
 
Valoarea fiecarui diamant se bazează pe propria combinaţie unică a celor patru factori. Adesea, un diamant are un factor de valoare, care iese în evidenţă pentru că este foarte rar, de exemplu, diamantele  incolore sunt rare — cele mai multe diamante au nuanţe de galben sau maro. În concluzie, un diamant incolor are un rating de culoare mai mare decât un diamant care este uşor colorat spre galben, în acest caz, un diamant incolor este mai rar şi mai valoros decât celălalt.
 
“A Diamond is Forever” este unul dintre sloganurile de publicitate cele mai cunoscute din lume si poate avea sensuri diferite. Se poate referi la ispita mereu prezentă a diamantului sau la frumuseţea de gheaţă  a acestuia si, de asemenea, se poate referi la durabilitatea gemei.
 
Rare, preţioase, pentru totdeauna, bijuteriile cu diamante pot fi nepreţuite pentru fiecare dintre noi.
 
Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.
 

 

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu